Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πεύκο Πολίτη

Παρέμβαση Νίκου Πανταζή για Πεύκο Πολίτη 22 Μαΐου
Κ.πρόεδρε γνωρίζετε την προσπάθεια της παράταξης μας και τις θέσεις μας όταν παρουσιάσθηκε η εμπλοκή με το ένταλμα που αρνήθηκε ο επίτροπος να πληρώσει και έγινε αφορμή να παραπεμφθεί η υπόθεση στο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αποφάσισε την διακοπή των συμβάσεων.
Τότε είχαμε υποστηρίξει να προχωρήσουμε αμέσως σε διακοπή των συμβάσεων,σε οριστική παραλαβή των μελετών από τον μελετητή με συναίνεση και την νέα προκήρυξη της ολοκλήρωσης των Μελετών. Δυστυχώς αντί να εισακουσθούμε επιλέξατε παρασυρόμενοι από την μείζονα αντιπολίτευση να πιέσετε με παρεμβάσεις το τμήμα ώστε να πάρει διαφορετική απόφαση από τον πάρεδρο. Είχαμε τονίσει τότε ότι αποτελεί αφέλεια να πιστεύει κάποιος για να μην χρησιμοποιήσω σκληρότερη έκφραση ότι μπορεί ένα ανώτατο δικαστήριο να μην εφαρμόσει τον Νόμο και να δεχτεί τρείς παραβιάσεις του την υπέρβαση κατά 150% την αλλαγή των μελετητών και την συμπληρωματική σύμβαση με ανάθεση. Το αποτέλεσμα ήταν να χαθεί σχεδόν ένας χρόνος περιμένοντας μια σίγουρα αρνητική απόφαση. Ερχόμαστε σήμερα για να αποφασίσουμε το σωστό την διακοπή των συμβάσεων και τα ίδια πρόσωπα εισηγούνται να κάνουμε το ίδιο λάθος να πάμε δηλαδή στην ολομέλεια και να αλλάξουμε την απόφαση και εσείς το δέχεσθε και αναβάλετε το θέμα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η απόφαση δεν αλλάζει γιατί υπάρχει όχι μία αλλά τρείς παράνομες πράξεις , αλλά και αν κάποιος καλόπιστος πίστευε το αντίθετο αυτό θα συμβεί τουλάχιστον μετά από δέκα χρόνια που θα αποφασίσει το Συμβούλιο όπως συνήθως συμβαίνει.
Κ. πρόεδρε με συμφέρει σαν αντιπολίτευση να αναβάλετε το θέμα αλλά σαν υπεύθυνος Υποψήφιος Δήμαρχος οφείλω να σκεφθώ τι συμφέρει στους κατοίκους και γι'αυτό προτείνω να μην αναβάλετε το θέμα να αποφασίσουμε σήμερα
Διακοπή των συμβάσεων –Οριστική παραλαβή μελετών με συναίνεση του μελετητή
Νέα προκήρυξη των μελετών αμέσως
Διαφορετικά καταγγέλλω τη διοίκηση και την μείζονα αντιπολίτευση για ολιγωρία που δίνει τροφή σε κακόβουλα σχόλια ότι κάποιοι σαμποτάρουν την ένταξη και εκβιάζουν τους ιδιοκτήτες να πουλήσουν τα οικόπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.