Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Αποχαιρετισμός Παντελή Συρμάνογλου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Τα Συλλυπητήρια στην οικογένεια στους δικούς του Ανθρώπους . Εμείς δυσκολευόμαστε να πιστεύσουμε την απώλεια όταν μάλιστα έρχεται απροσδόκητα και πριν την ώρα της, αλλά η θλίψη των δικών σου είναι απελπιστική.
Με τον Παντελή γνωριζόμαστε περίπου τριάντα χρόνια. Παίξαμε ποδόσφαιρο μαζί στον Ατρόμητο παρακολουθήσαμε την αγαπημένη ΑΕΚ συνεργασθήκαμε επαγγελματικά στις πωλήσεις αυτοκινήτων. Δεν θυμάμαι ημέρα να μην επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά ή να μην ανταλλάξαμε επίσκεψη αφού τα καταστήματα μας ήταν απέναντι. Αλλά και σαν αντιδήμαρχο τον έβλεπα πάντα όταν ερχόμουν στον Δήμο .Πάντα με δεχόταν χωρίς έστω και μια φορά να μου πει δεν μπορώ τώρα .
Τέτοιες στιγμές λέμε μόνο καλά για τον εκλιπόντα και θυμόμαστε τα ευχάριστα. Προσπάθησα να βρω και κάποιες στιγμές αδυναμίας ,έντονης αντίδρασης του ή αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς στην εμπορική μας σχέση, η στην πολιτική μας αντιπαλότητα. Δεν βρήκα πάντα ήρεμος χαμογελαστός συναινετικός με ανοικτή καρδιά και πόρτα δεν μπορούσες να τον δεις σαν αντίπαλο.
Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να ζεις δημιουργικά έντιμα ανθρώπινα και να φεύγεις με τιμές εκτίμηση και αγάπη και αυτά τα έχεις Παντελή από όλους μας .Κουράγιο στην οικογένεια γιατί ο πόνος από τον χαμό του συντρόφου του πατέρα του αδελφού δεν μοιράζεται και πρέπει να τον αντέξεις μόνος σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.