Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Δημοτικό γήπεδο για να προπονούνται… πρόβατα (φωτο)


Ευτυχώς στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου δεν βάλανε ακόμη πρόβατα. Είναι όμως σε εγκατάλειψη όπως το άφησε ο αλησμόνητος πρώην πρόεδρος κ. Ντάβαρης που αντί να βγάλει άδεια λειτουργίας και να συντηρήσει τις εγκαταστάσεις έκανε συναυλίες με την ανοχή της διοίκησης.Αποτέλεσμα να έχουμε κλειστές τις εγκαταστασεις .
Αλήθεια Σάββατο και Κυριακή δεν υπάρχει σε υπηρεσία ένας εργαζόμενος έστω για τα μάτια.
Μάθαμε ότι στο Παπαδάκης ο συμπαθής τοπικός σύλλογος προπονείται με άδεια του ΟΣΚ!!!!!!!
Αμφισβητεί δηλ. την διεκδίκηση του Χώρου απο τον Δήμο και  ο Δήμος δεν παρεμβαίνει.
Δήμαρχε η άλλη μεγάλη σου προτεραιότητα να σώσεις τις Αθλητικές εγκαταστάσεις.


Στο γήπεδο Λαμπετίου, αντί να αθλούνται τα παιδιά και να βάζουν γκολ στα τέρματα, αυτά που σκοράρουν… είναι τα πρόβατα που έχει τοποθετήσει κάποιος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Μάλιστα, σε σημείωμα που μας έστειλε η ιστοσελίδα patrisnews.com, αναφερόταν ότι το γήπεδο είναι κλειδωμένο και κανένας δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει, «πέρα από αυτόν, που έκρινε ότι είναι προτιμότερο να βόσκουν τα πρόβατά του, από το να παίζουν ποδόσφαιρο όσοι το επιθυμούν…»
Προηγήθηκαν τηλεφωνήματα κατοίκων στην ιστοσελίδα με σκοπό να εκφράσουν την οργή τους και την αγανάκτησή τους, ενώ κάλεσαν τους αρμόδιους να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις και να αναλάβουν τα μέτρα που χρειάζονται. Ανησυχούν ότι η συνεχής παρουσία των πρόβατων στο γήπεδο θέτει σε κίνδυνο της υγείας όσων θελήσουν στο μέλλον να παίξουν στον συγκεκριμένο χώρο.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Δημοτικό Γήπεδο Λαμπετίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.