Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Αγωνιώδης προσπάθεια να ανοίξουν οι Αθλητικοί χώροι που η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου εκλεισε πριν φύγει

Συνάντηση διοίκησης του Δήμου και αθλητικών Συλλόγων
Πραγματοποιήθηκε χθες μεγάλη συγκέντρωση  όλων των Συλλόγων της πόλης με τον Δήμαρχο  κ. Ρούσο τους αντιδημάρχους κ. Γερολυμάτο τεχνικών υπηρεσιών , κ.Γκάκα Αθλητισμού  και του εντεταλμένου Συμβούλου για τον Αθλητισμό κ. Κιούση.
Θέμα συζήτησης το άνοιγμα των Αθλητικών χώρων που έκλεισε η προηγούμενη διοίκηση.
Ενημερώθηκαν οι Σύλλογοι για την προσπάθεια που καταβάλλεται και ίσως ήταν από τις λίγες φορές που ειπώθηκαν τα  πράγματα όπως είναι. Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η ανικανότητα  και η αδιαφορία της προηγουμένης διοίκησης να επιλύσει πολύ εύκολα τότε το θέμα της αδειοδότησης που κληρονόμησε  η νέα διοίκηση σε συνθήκες πολύ πιο δύσκολες λόγω των αυξημένων σήμερα  προϋποθέσεων  για έκδοση αδείας.
Τον Γυμναστικό εκπροσώπησε ο πρόεδρος Νίκος Πανταζής ο ειδικός Γραμματέας κ.Γώγος  Νίκος  η έφορος Βόλεϊ κ.Ντίμη  Ιωαννίδου και ο έφορος Μπάσκετ κ. Μπαρμπής  Ιορδάνης.
Την Πέμπτη έρχεται η επιτροπή αδειοδότησης και οι ελπίδες όλων είναι να τα καταφέρει ο κ.Γερολυμάτος να τους πείσει να προχωρήσουν έστω και σε προσωρινή άδεια  αν κάτι δεν έχει ετοιμασθεί όπως το θέλουν.

Ο Νίκος Πανταζής εκφράζοντας όλα τα σωματεία περιέγραψε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται κυρίως ο Γυμναστικός που έχει ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες και δεν έχει γήπεδο ούτε για προπονήσεις και έθεσε στην διάθεση της διοίκησης  όλους τους παράγοντες ,αθλητές ,γονείς την συγκεκριμένη ημέρα ελέγχου της επιτροπής να ενισχύσουν  με την παρουσία τους τα την προσπάθεια της διοίκησης να πετύχει την αδειοδότηση και την διάθεση των χώρων στους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.