Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Αθλητισμός ώρα μηδέν

Προς τον
 δήμαρχο
Αντιδημαρχο αθλητισμού
  προεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Δημοτικούς Συμβούλους

Χαλάνδρι 19/4/2016
Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
1.Ο Γυμναστικός εκτός των Ομαδικών αθλημάτων του Μπάσκετ και Βόλεϊ είναι ο μοναδικός σύλλογος Στίβου που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή.
Σε ένα γήπεδο που δεν υπάρχει κλωβός  ρίψεων, στρώμα άλματος σε ύψος και επί κοντώ που το σκάμμα του μήκους θέλει ένα φορτηγό άμμο ,δεν υπάρχουν εμπόδια, είναι θαύμα που επιβιώνουν αθλητές στίβου.
 Πρόσφατα ο Δήμος αποφάσισε να αγοράσει κερκίδες για το θέατρο κόστους 65.000 ευρώ ένα θέατρο που κάηκε και ξαναφτιάχθηκε σε 20 ημέρες και είμαστε περήφανοι γι΄αυτό γιατί ο πρόεδρος του Συλλόγου είναι και δημοτικός σύμβουλος και η αντιπολίτευση σύσσωμη συμπαραστάθηκε στην ανακαίνιση και συμφωνούμε και τώρα για την αγορά των κερκίδων, όμως ένα στρώμα ύψους στοιχίζει 5.000 ευρώ δεν αξίζουν τα παιδιά της πόλης και ο Αθλητισμός αυτή την δαπάνη.

2.Οι εγκαταστάσεις της Αποστολοπούλου  είναι τρεις μήνες χωρίς νερό .Παιδάκια τρέχουν στις γύρω πολυκατοικίες για νερό και ουρούν πίσω από τα δένδρα αφού οι τουαλέτες βρωμάνε και απαγορεύτηκε η χρήση τους.

3.  Ο Δήμος επιχορηγεί τα πολιτιστικά σωματεία και  όχι μόνο δεν κάνει το ίδιο  γι α τα αθλητικά αλλά τα υποχρεώνει πληρώνουν ενοίκιο για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ο Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πέφτουν κατηγορίες μη μπορώντας να αντιμετωπίσουν το κόστος συντήρησης αλλά και τις αυξημένες ώρες προπόνησης που απαιτεί η προετοιμασία στον υψηλό αθλητισμό.
 Οι μικρότερες αν και περιφερειακές ζητούν ώρες προπόνησης στο κλειστό στραγγαλίζοντας στο σύνολο κάθε προσπάθεια πρωταθλητισμού αφού οι ώρες του κλειστού είναι λίγες. Καμιά στρατηγική αποκέντρωσης ,δημιουργίας και άλλου κλειστού γυμναστηρίου, χρησιμοποίησης των σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους Συλλόγους.
Μιζέρια, μικροπολιτική, εγκατάλειψη

Με εκτίμηση Νίκος Πανταζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.