Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Πάτημα προβλήματα με δημοτικό -Νηπιαγωγείο


Άρχισαν οι εγγραφές στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία και τα προνήπια -νήπια  των κατοίκων του Πατήματος 1 από την Κάδμου και κάτω αντί να εγγραφούν στο σχολείο της Μπακογιάννη που είναι διπλά τους υποχρεώνονται λόγω των ορίων να πάνε στο κοντινότερο σχολείο του Χαλανδρίου που είναι στην Μεταμορφώσεως στην Τούφα!!!!!!!!!!
Μιλάμε για παιδιά 4-5 ετών και για μια απόσταση εγκληματική χωρίς εύκολη συγκοινωνιακή πρόσβαση ,αποκλεισμένη από την Αττική οδό.
Όταν ένα πρόβλημα μας απασχολεί κάθε χρόνο για σειρά ετών και δεν αντιμετωπίζεται ριζικά με την δημιουργία και λειτουργία ενός ακόμη Δημοτικού σχολείου, τότε αυτό διογκώνεται και πλήττει κάθε χρόνο και περισσότερους. Ευτυχώς   για το πρόβλημα δυστυχώς για την χώρα μας η οικονομική κρίση επηρέασε τους γάμους και τις γεννήσεις και έτσι ο αριθμός των παιδιών που θα φοιτήσουν στο νηπιαγωγείο δεν αυξήθηκε με τον φυσιολογικό τρόπο των προηγουμένων ετών. Δεν θα φορτώσω αντιπολιτευτικά το πρόβλημα στην παρούσα διοίκηση  γιατί το θέμα έπρεπε να έχει ήδη λυθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις, έχει όμως και αυτή την ευθύνη των 2,5 ετών διοίκησης και μάλιστα μετά την απώλεια του ακινήτου
 Ανδροβιτσανέα που χάσαμε 5 στρέμματα δικής μας ιδιοκτησίας και θα επανέλθω σε αυτό το ζήτημα ,θα αντιμετωπίσουμε πολύ σύντομα πρόβλημα και στο Λύκειο .

Ανέδειξα το πρόβλημα  ,όμως οφείλω να προτείνω και λύση με τα σημερινά δεδομένα και προτείνω ακόμη και με την προσθήκη προκατασκευασμένης αίθουσας αν δεν επαρκούν οι αίθουσες να παραμείνουν όλα τα παιδιά στο πάτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.