Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

13 Οκτ 2010Η ΤΟΥΦΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ …….ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.






Στιγμές κεφιού, αλλά και πολιτικού προβληματισμού, έζησαν οι κάτοικοι της Τούφας την Δεύτερα 11 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Μεγάλο πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι παρά την βροχή ο κόσμος δεν αποχωρούσε, αλλά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε την δυναμική παρέμβαση του υποψήφιου δήμαρχου Νίκου Πανταζή, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε με θέρμη. Ο κόσμος με την παρουσία και τον παλμό του, έδειξε ότι η Τούφα βλέπει στο πρόσωπο του Νίκου Πανταζή, ένα τοπικό άρχοντα έτοιμο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της περιοχής με ρεαλιστικές προτάσεις και όχι ευχολόγια.


Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ευχαριστεί ιδιαίτερα την εθελοντική προσφορά του κ. Τσελέντη, των μουσικών και του συγκροτήματος των φοιτητών που χόρεψαν αφιλοκερδώς.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» προγραμματίζει ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές του Χαλανδρίου, για τις όποιες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες πολύ σύντομα.


Χαλάνδρι 13, Οκτωβρίου 2010
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου
Νίκος Σιαπέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.