Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μαλακά....σα Κυβέρνηση

Μαλακάσα: Και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά των παραχωρησιούχων
«Άστραψε και βρόντηξε» η βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου, με αφορμή το χθεσινό πολύωρο αποκλεισμό της Μαλακάσας από τα... λίγα χιόνια! Τους «κεραυνούς» της δέχθηκε ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Ηλίας Λιακόπουλος στο πλαίσιο ενημέρωσης της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.

Η κυρία Αντωνίου, παθούσα και η ίδια -όπως δήλωσε-, επετέθη με δριμύτητα κατά του κ. Λιακόπουλου για την απουσία της κρατικής μηχανής στην περιοχή, αλλά και κατά της εταιρείας που ελέγχει το σημείο κατηγορώντας την για διαπλοκή και ασυδοσία.

«Είναι δυνατόν για 2-3 πόντους χιόνι να μπλοκάρει όλη η Ελλάδα μόνο στο Μαρτίνο και στη Μαλακάσα;», ρώτησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αναρωτήθηκε: «Τι κάνουν οι παραχωρησιούχοι; Η Πολιτική Προστασία μπορούσε να πει τι συμβαίνει στη Χαλκίδα, στον Έβρο, αλλά όχι πέντε χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Όταν η ΠΑΘΕ ήταν κάτω από τον κρατικό έλεγχο, όλα τα Μέσα Ενημέρωσης ήταν στη Μαλακάσα και στο Μαρτίνο για να πουν τι συμβαίνει - ενώ χθες, υπήρχε μόνον ένα κανάλι, γιατί οι κύριοι αυτοί έχουν μετοχές σε όλα τα κανάλια».

«Δεν υπήρχε στους Λοκρούς ούτε ένα εκχιονιστικό», συνέχισε η κυρία Αντωνίου, «δεν είχαν ρίξει ούτε ένα κιλό αλάτι. Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση είπε να συνδράμει, η ΠΑΘΕ αρνήθηκε. Θα τιμωρηθούν επιτέλους αυτοί οι κύριοι; Τους χρυσοπληρώνουμε στα διόδια, και δρόμους δεν έχουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.