Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο: Φωτογραφία ρετρό από φιλικό αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕ Χαλανδρίου!

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Με αριστερό ΚΛΙΚ επάνω στην φωτογραφία την βλέπεις ολόκληρη

Στο γήπεδο της λ. Αλεξάνδρας διεξήχθη εν έτει 1952 φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕ Χαλανδρίου. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν ανακατεμένοι μεταξύ τους ως απόδειξη των φιλικών συναισθημάτων τους. Επειδή η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη, θα αναγνωρίσετε τους παίκτες του Ολυμπιακού από τις πιο λεπτές ρίγες που φοράνε, ενώ στη φανέλα των Χαλανδραίων είναι πιο χοντρές. Θα μας συγχωρήσετε αλλά δεν γνωρίζουμε όλα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών.
Στους ορθίους διακρίνουμε: Τον Σούλη (Ολυμπιακός), τον Μάριο Αντάκη (Χαλάνδρι), τον Λιακώνη (Χαλάνδρι), τον Τόλη Ασημάκη (Χαλάνδρι), τον Στελλάτο (Χαλάνδρι) και τον Κοτρίδη (Ολυμπιακός). Στους καθήμενους φαίνονται ο Κανσός (Ολυμπιακός), ο Μπέμπης (Ολυμπιακός), ο Δαρίβας (Ολυμπιακός), ο Μουράτης (Ολυμπιακός). Με την τραγιάσκα, τέταρτος από δεξιά ξεχωρίζει ο Βλαβιανός (τερματοφύλακας του Χαλανδρίου), ενώ ο τελευταίος δεξιά καθιστός είναι ο Καραπατής (τερματοφύλακας του Ολυμπιακού).
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Χαλανδραίους κκ. Τάκη Φλωράκη για τη φωτογραφία και Φώτη Νόμπελη για τις πληροφορίες σχετικά με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.
Αναδημοσίευση απο Profil.Μπράβο κ.Νόμπελη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.