Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δολοφόνησαν 71χρονη μέσα στο σπίτι της στο Χαλάνδρι για να της πάρουν 300 ευρώ

Ο Νίκος Πανταζής αμέσως μετά το θλιβερό γεγονός απαίτησε απο τον Δήμαρχο να διαθέσει την δημοτική αστυνομία στην προστασία των Χαλανδραίων.
"Δήμαρχε αντι να βάζεις την δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις σε όποιον τολμά να μπει στο κέντρο  να την χρησιμοποιήσεις για  την ασφάλεια των πολιτών για τους τσαντάκηδες και τους αδίστακτους που φθάνουν στη δολοφονία."

Ληστές μπήκαν χτυπώντας το κουδούνι σε διαμέρισμα ηλικιωμένου ζευγαριού στο Χαλάνδρι, δολοφόνησαν την 71χρονη γυναίκα, έδεσαν τον 85χρονο σύζυγό της και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους... τα 300 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι.
Η τραγωδία αποκαλύφθηκε γύρω στις 5,30 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο 85χρονος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τον 85χρονο το πρωί πήγε στο σπίτι τους η οικιακή βοηθός, που είχαν από τον περασμένο Ιανουάριο, ρωσικής υπηκοότητας, 40 ετών και χτύπησε το κουδούνι.
Οταν η 71χρονη άνοιξε την πόρτα είδε ότι η οικιακή βοηθός συνοδευόταν από τον 17χρονο γιο της και έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών.
Σύμφωνα με τις περιγραφές του 85χρονου και οι τρεις μαζί τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν στο κρεβάτι του, ενώ δεν μπορούσε να δει τι έγινε με την σύζυγό του.
Στην συνέχεια οι δράστες αναστάτωσαν όλο το σπίτι, όπου υπήρχαν περίπου 300 ευρώ, τα οποία πήραν και έφυγαν κλειδώνοντας την πόρτα.
Η 71χρονη βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα στο σαλάνι του διαμερίσματος, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα ο θάνατος προκλήθηκε πιθανότατα από ασφυκτικά αίτια, γιατί οι δράστες της είχαν βάλει στο στόμα μια ταινία, ώστε να μην μπορεί να φωνάξει.
Οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση και αναζητούν την 40χρονη και τους άλλους δύο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.