Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Παρέμβαση Νίκου Πανταζή στο Δημοτικό Συμβούλιο για το κλείσιμο των θυρών του Γυμναστηρίου.

Νίκος Πανταζής: Περιμένω να δοθεί λύση άμεσα 
και να ανοίξει και πάλι το Γυμναστήριο.

Είναι λυπηρό για ένα τόσο μικρό πρόβλημα που έπρεπε να έχει λυθεί από την διοίκηση αμέσως, να έρχονται πολίτες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν άφορα μόνο τους συλλόγους άλλα εκατοντάδες πολίτες που γυμνάζονται καθημερινά στο γήπεδο και για τους οποίους έχει στην ουσία μετατραπεί η είσοδος στο Γυμναστήριο σε ταλαιπωρία.
Η διοίκηση από αντιπάθεια στους Αθλητικούς συλλόγους πιθανώς και στα πρόσωπα που τους εκπροσωπούν ,κομπλεξική με τον Αθλητισμό δεν είναι η πρώτη φόρα που απέδειξε την ανεπάρκεια της και την εχθρική της συμπεριφορά  για τον οργανωμένο αθλητισμό.
Το τελευταίο κατόρθωμα είναι η ανακοίνωση για μοναδική είσοδο στο Γυμναστήριο από την λεωφόρο Πεντέλης για λόγους ασφαλείας.
Το σωστό θα ήταν για λόγους ασφαλείας να μην επιτρεπόταν η είσοδος από την Πεντέλης που εκτός των κινδύνων ατυχημάτων δημιουργεί και κυκλοφοριακά προβλήματα.
Ζητήσαμε να ανοίξει η μικρή πόρτα της γκαραζόπορτας , ή η μεσαία πόρτα της Μαρτίου που εξυπηρετεί και το ποδόσφαιρο και να μην αναγκάζονται μαμάδες  με καρότσια ή συνοδοί μικρών παιδιών να μπαίνουν από την Πεντέλης να κάνουν το κύκλο του Κολυμβητηρίου για να βρεθούν στο γήπεδο Στίβου.
Δεν το δέχθηκαν χωρίς να εξηγήσουν γιατί, δεν τον δέχτηκαν ακόμη και όταν ο κ.Ανδριανάκης Δημοτικός σύμβουλος του επισήμανε ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη ατυχημάτων απο την είσοδο της Πεντέλης αφού έγινε επίσημη καταγγελία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.