Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ο Γυμναστικός παντού

Ημερίδα: «Αθλητισμός, Υγεία Και Σπουδές πάνε μαζί».
Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου διοργάνωσε με επιτυχία την 2η φετινή του εκδήλωση στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, με θέμα: «Αθλητισμός, Υγεία Και Σπουδές πάνε μαζί!».

Ευχαριστούμε  τον Δήμαρχο κ.Σίμο Ρούσο για την παραχώρηση του Κέντρου  Νεότητας και την οικονομική υποστήριξη του Συλλόγου ,τον υπεύθυνο προγραμμάτων του Γυμναστικού κ.Μπουλούμπαση Γιώργο,τους ομιλητές μας από τον χώρο της Υγείας, Τρανουδάκη Δημήτριο, Μαργέτη Νικόλαο και Τσιάβο Κωνσταντινο, από τον χώρο του Αθλητισμού και του management Kiss Katalin και Panos Kokkinis τον  τέως δήμαρχο, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιωάννη Λαδόπουλο, τους γονείς, τα μέλη του Δ.Σ. Χάρις Ζιάμπα, George Skountouflas, Κωνσταντινα Φουρναρη, Dimi Ioannidou, τους προπονητές του Συλλόγου Artemis Tsarakli, Giorgio Bagianni, Elena Kanellopoulou, Elena Farantzou, Παναγιώτη Καραχάλιο και όλους τους καλεσμένους μας που παρευρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση!
Δίνουμε ραντεβού στις επόμενες εκδηλώσεις μας στις 2 και 9 Ιουνίου, στο 1ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου «Νικόλαος Πέρκιζας».
Ο πρόεδρος
Νίκος Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.