Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

187.550 Ευρώ Πρόστιμο για τους τσιγγάνους, με τον Δήμο να απουσιάζει από το Δικαστήριο.Ο Νίκος Πανταζής ρωτάει τον Δήμαρχο. Ποιός θα πληρώσει;.

187.550 Ευρώ πρόστιμο για τους τσιγγάνους επέβαλε το Διοικητικό Πρωτοδικείο στον Δήμο Χαλανδρίου και το Δημόσιο για παράνομη κατάληψη ιδιοκτησιών στο Νομισματοκοπείο από τους τσιγγάνους.
Ο δήμος δεν εκπροσωπήθηκε στον Δικαστήριο!!! Πληρώνονται με πολύ μεγάλα ποσά αρκετοί δικηγόροι που δεν πήραν είδηση ή δεν θέλησαν να πάρουν είδηση ή το χειρότερο δεν τους άφησαν να παρουν είδηση!
Τα χρήματα για ηθική βλάβη τα παίρνουν (54) ιδιοκτήτες και ευτυχώς το δικαστήριο δεν επιδίκαζε και διαφυγόντα κέρδη γιατί τότε θα έπρεπε ο Δήμαρχος να μεταναστεύσει από το Χαλάνδρι αφού θα μιλάγαμε για εκατομμύρια Ευρώ.
Που είσαι δήμαρχε που είναι οι δικηγόροι που αλωνίζουν στην ανύπαρκτη νομική υπηρεσία ,υποστηρίζεις ότι κάνεις οικονομία και συμμαζεύεις τα οικονομικά έκοψες και το γεύμα των παιδικών σταθμών ακόμη αλλά τώρα ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο.
Διέταξες ΕΔΕ για να δούμε ποιος παρέλαβε το δικόγραφο και ποιος αποφάσισε και γιατί να μην παραστούμε στο Δικαστήριο;
Καλά δεν πήγαμε στην πρώτη δίκη έκανες τουλάχιστον έφεση
Το Πρόστιμο φέρνει στην επιφάνεια
1)το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα του Καταυλισμού
Οι τσιγγάνοι στο Νομισματοκοπείο για πολλά χρόνια έχουν καταλάβει ιδιοκτησίες και όχι δημόσια γη και ο δήμος ενώ είχε την δυνατότητα πολλές φορές άλλα και πρόσφατα με τα δάνεια της ΕΟΚ να προσπαθήσει να δώσει λύση αδιαφόρησε.
Το αποτέλεσμα να έχει μπροστά του ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα να ταλαιπωρεί μια ολόκληρη περιοχή στο Κάτω Χαλάνδρι και να έχει και τους ίδιους τους τσιγγάνους να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες αν και είναι και Δημότες Χαλανδρίου, αλήθεια με ποια διεύθυνση έγινε η εγγραφή τους στους Δημοτικούς καταλόγους και ποιος διέπραξε αυτή την παρανομία.

2)Την ανάγκη δημιουργίας Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου
Είναι εγκληματικό να μην έχει ο Δήμος Νομική Υπηρεσία
Να μην υπάρχει στον Δήμο αρχείο των δικαστικών υποθέσεων
Οι δικηγόροι να έχουν τους φακέλους στο σπίτι τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.