Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ανοίγει, δεν Ανοίγει ……η Αντώνη Τρίτση στο Πάτημα;



Παραμένει για χρόνια κλειστή η Αντώνη Τρίτση στο Πάτημα κόβοντας την πόλη στα δύο αφού η μοναδική άνοδος μετά την μονοδρόμηση της Αγίου Αντωνίου είναι να μπεις στον Δήμο  Βριλησσίων και να ανέβεις από κάποια οδό δική τους. Σήμερα μάλιστα με το κλείσιμο της Μπακογιάννη και του φυσικού εμποδίου του Ρέματος τους Αγίου Αντωνίου μόνο πετώντας μπορείς να μετακινηθείς. Αν βέβαια είσαι επισκέπτης δεν πρόκειται να βρεις ποτέ τον φίλο που θέλεις να επισκεφτείς.
Ο Νίκος Πανταζής αντέδρασε όταν κακώς για να περιφραχτεί νόμιμα μια ιδιοκτησία ο Δήμος δεν φρόντισε ταυτόχρονα να εξασφαλίσει την διατήρηση του δρόμου που εξυπηρετούσε το Πάτημα 30 χρόνια.
Τότε δεν εισακούσθηκε και απειλήθηκε μάλιστα γιατί δήθεν εμπόδιζε την περίφραξη της οικοδομής που νόμιμα γινόταν. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Πανταζής υποστήριζε τότε την υλοποίηση της πράξης εφαρμογής και την νόμιμη διάνοιξη του δρόμου.
Η σημερινή αντιδήμαρχος του Δήμου χειρίσθηκε την υπόθεση νομικά ως δικηγόρος του Δήμου και αν εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη τότε ο δρόμος θα αργήσεις να ανοίξει.
Εμείς της λέμε  κ. αντιδήμαρχε υλοποίησε  την πράξη εφαρμογής  άμεσα γιατί έτσι δεν θα ανοίξει μόνο ο δρόμος αλλά  θα δοθεί και η δυνατότητα κατασκευής του Λυκείου που προβλέπεται στο ίδιο οικόπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.