Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Κινδυνεύουν με αποκλεισμό οι ομάδες του χαλανδρίου εξ'αιτίας της έλλειψης αδείας λειτουργία των Αθλητικών Χώρων.Ο Νίκος Πανταζής ζήτησε την προσωπική παρέμβαση του Δημαρχου κ.Κουράση για να δοθεί σύντομα λύση

Συνάντηση Κουράση –Πανταζή
Χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού συναντήθηκαν χθες Ο Δήμαρχος κ.Κουράσης και ο Νίκος Πανταζής. Οι δύο άνδρες στην σύντομη κουβέντα που είχαν αναφέρθηκαν στην άδεια λειτουργίας των Αθλητικών χώρων και ο Νίκος Πανταζής ενημέρωσε τον δήμαρχο για τα τραγικά αποτελέσματα που θα επιφέρει η καθυστέρηση στην λήψη άδειας που ισοδυναμούν με μηδενισμό όλης της υπερπροσπάθειας ετών να ανέβουν οι ομάδες Μπάσκετ και Βόλεϊ σε Εθνικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα οι Ομοσπονδίες ζητούν από τώρα να δηλωθεί η έδρα και να προσκομισθεί η άδεια λειτουργίας του χώρου και απειλούν με αποκλεισμό τις ομάδες μας από την κλήρωση. Ήδη οι προπονήσεις των ομάδων σε ξένα γήπεδα έχουν γίνει προβληματικές και κινδυνεύουν με διάλυση και τα τμήματα υποδομών.

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες ο  ίδιος προσωπικά ικανοποιώντας το αίτημα του Νίκου Πανταζή, που προσφέρθηκε για κάθε δυνατή υποστήριξη από την πλευρά των συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.