Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ακούγεται τρελό άλλα δυστυχώς αληθινό.

 Δεν πέρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα του Γυμναστικού Συλλόγου να του δοθούν τα εξωτερικά γήπεδα του Μπάσκετ για την διοργάνωση ημερίδας βόλεϊ στην οποία θα γινόταν συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο την ίδια στιγμή που επιλεκτικά επιχορηγήθηκαν εκδηλώσεις άλλων συλλόγων.
Σε αυτό βέβαια συνετέλεσε η  πρόταση της διεύθυνσης Αθλητισμού την ανεπάρκεια και την εμπάθεια της οποίας καταγγείλαμε επανειλημμένα και αποδεικνύεται από το ύφος  της εισήγησης που παραθέτουμε στην συνέχεια και   η  αντιπάθεια που έχουν κάποιοι στο πρόσωπο του προέδρου του Συλλόγου του Νίκου Πανταζή .

Εισήγηση της διεύθυνσης Αθλητισμού.Μνημείο εμπάθειας
ΘΕΜΑ : Παραχώρηση χρήσης Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Το τμήμα βόλεϊ του αθλητικού  σωματείου  Γ.Σ. Χαλανδρίου αιτήθηκε για την παραχώρηση των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων μπάσκετ-βόλεϊ του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας», προκειμένου να διοργανώσει «Διημερίδα Γ.Σ. Χαλανδρίου: Βόλεϊ για όλους», στις 15 και 16 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/10 «Πρόγραμμα Καλλικράτης», «περί αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου», και του άρθρου 5 του  κανονισμού λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλανδρίου,  το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο για την παραχώρηση χρήσης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων σε νομικά πρόσωπα,  σωματεία  συλλόγους,  φορείς κλπ.
Η υπηρεσία εισηγείται τη μη παραχώρηση  των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων μπάσκετ-βόλεϊ του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας», στο ανωτέρω σωματείο για τους εξής λόγους:
Κατ΄ επανάληψη παραβιάζει τον κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων κάνοντας χρήση αυτοβούλως  σε ώρες και μέρες που δεν του έχουν παραχωρηθεί σύμφωνα με την απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αρνείται να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό παρόλες τις ειδοποιήσεις της υπηρεσίας και δεν έχει μέχρι και σήμερα τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Λειτουργεί δε με συμπεριφορές ιδιοκτησιακές μη λαμβάνοντας υπόψη τις υποδείξεις της υπηρεσίας και αναζητώντας μονίμως τρόπους χρήσης των εγκαταστάσεων πέρα από τα συμφωνηθέντα.
Σας ενημερώνουμε ότι στο αίτημα του για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης  αναφέρει ότι θα ενισχύσει το κοινωνικό παντοπωλείο καλώντας τους συμμετέχοντες για συγκέντρωση τροφίμων και ότι θα δημιουργήσει τράπεζα αίματος Γ.Σ. Χαλανδρίου.
Η υπηρεσία θεωρεί ότι η αιτιολογία αυτής της «κοινωνικής προσφοράς» δεν είναι επαρκής, δεδομένου ότι θα κληθούν οι συμμετέχοντες και όχι το σωματείο, δραστηριότητα την οποία αναπτύσσει συστηματικά ο Δήμος, η δε δημιουργία της τράπεζας αίματος  αναφέρεται σε γεγονός μελλοντικό και αβέβαιο.
Παρακαλούμε για τη λήψη σχετικής απόφασης 

Ο Νίκος Πανταζής : Με εξέπληξε η τοποθέτηση της κ. Καρατζά που είναι αρνητική μόνο όταν πρόκειται για τον Γυμναστικό. Άλλη η ιδιότητα μου του Δημοτικού Συμβούλου και άλλη του προέδρου Αθλητικού Συλλόγου Δεν τιμωρούμε τον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης γιατί  έχουμε προσωπικά με τον πρόεδρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.