Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Δήμαρχε φερε το νερό και άσε τα παιδιαστικα πείσματα

Διότι……. δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις

Δεν έχει νερό στις Αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αποστολοπούλου
 και ο Νίκος Πανταζής έβαλε το θέμα
 στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απάντηση θυμίζει άλλε εποχές γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ το νερό δεν μπαίνει ως τιμωρία των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον χώρο  και δεν συμμορφώθηκαν με την παράλογη εντολή του Δήμου να εγκαταλείψουν τον χώρο.
Οι σύλλογοι αυτοί χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των Νομικών προσώπων ,ουδέποτε αμφισβήτησαν το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά είναι αδύνατο να μετακινήσουν όργανα που συγκεντρώθηκαν εκεί μετά από τριάντα χρόνια λειτουργίας και να διακόψουν βίαια την λειτουργία τους που είναι συνδεδεμένη με τον χώρο . Η απόφαση αυτή που χρεώνεται στην τότε διεύθυνση αθλητισμού ήταν παράλογη και έξω από κάθε αθλητική λογική και ορθώς ο Δήμος δεν επιμένει στην υλοποίηση της.
Τιμωρούνται σήμερα παιδιά και πολίτες γιατί κατά την διοίκηση χρησιμοποιούν παράνομα τον χώρο που δεν έχει άδεια λειτουργίας.
Θυμίζω στον δήμαρχο ότι χωρίς αυτούς τους συλλόγους δεν θα υπήρχε  ζωή σε αυτό τον χώρο. Η παρουσία τους  απομάκρυνε προβατικές συμπεριφορές που παλαιότερα ήταν σύνηθες φαινόμενο ,και ταυτόχρονα έδωσαν την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να γυμνάζονται.
Ας μην λειτουργεί ως ιδιοκτήτης ,ως εξουσιαστής, η ως παιδί που κάνει πείσματα .

Να δώσει άμεσα εντολή να συνδεθεί το νερό γιατί εκτός της ταλαιπωρίας των πολιτών ,υπάρχει και κίνδυνος υγειονομικών συνεπειών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.