Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Δελτίο Τύπου για το Βόλει του Γυμναστικού Συλλόγου

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΣΤΙΒΟΣ- ΜΠΑΣΚΕΤ -ΒΟΛΛΕΥ  -TENIΣ
Διεύθυνση :Πεζόδρομος Χαϊμαντά 19-21 Χαλάνδρι Τ.Κ 15234
ΑΦΜ  090143879 - Δ.Ο.Υ  Χαλανδρίου
Τηλ. 6944433097 e-mail:pantazisniko@gmail.com
www.gshalandriou.gr

Αγαπητοί γονείς
Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την στήριξη των αγωνιστικών μας τμημάτων και την προσωπική σας παρουσία σε όλα τα παιγνίδια των ομάδων βόλει γυναικών
Οι προπονήσεις των Ακαδημιών θα συνεχισθούν μέχρι τέλους Ιουνίου με τους ίδιους προπονητές  και θα τα ξαναπούμε μετά το καλοκαίρι.
Επειδή όπως συμβαίνει πάντα η αποχώρηση ενός προπονητή που είναι ικανός και αγαπητός μας λυπεί και δημιουργεί ανησυχία σας βεβαιώνω  ότι η πορεία του συλλόγου δεν ανακόπτεται και θα συνεχισθεί με μεγαλύτερες επιτυχίες με την παρουσία όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων στις αντίστοιχες κατηγορίες και την επόμενη χρονιά.
Σας γνωρίζουμε ότι η διοίκηση έκανε τρεις προτάσεις στην συγκεκριμένη προπονήτρια αποδεικνύοντας στην πράξη την επιθυμία μας για την συνέχιση της συνεργασίας, εκείνη επέλεξε την αποχώρηση και μας την κοινοποίησε με μήνυμα.
Σύντομα  θα σταλεί πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση για να ενημερωθείτε υπεύθυνα για όλα και για να ακούσουμε τις προτάσεις και την κριτική σας για το καλό του Συλλόγου.
Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος


Νίκος Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.