Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Αμεση αλλαγή

Ποδόσφαιρο και τεχνολογία
Το γκολ οφσάιντ στον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ _ΑΕΚ και στον ημιτελικό του τσάμπιον- λιγκ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ξαναφέρνει επιτακτικά την ανάγκη χρήσης το βίντεο και στο ποδόσφαιρο
Ο Βασιλιάς των σπορ είναι ίσως ο μοναδικός που δεν κάνει χρήση της Τεχνολογίας που θα έβαζε τέλος στα λάθη των διαιτητών θα εξασφάλιζε σχετική ισονομία και με την επανάληψη της φάσης στα Matrix των γηπέδων θα περιόριζε τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων και τα επεισόδια που συνήθως έχουν αφορμή λάθη που πολλές φορές ξεπερνούν τα ανθρώπινα λάθη.
Η ερώτηση παραμένει γιατί δεν χρησιμοποιείται το βίντεο αντί των επιπλέον προπονητών που και οικονομικότερο είναι και αλάθαστο, ανεξήγητο ή βολικό για να στηριχθούν όλες οι παράνομες ενέργειες που αφορούν στημένα παιγνίδια και στοίχημα.
Για να αντιμετωπισθεί η επίσημη δικαιολογία  ,ότι το βίντεο  θα σταματάει συχνά το παιγνίδι που ούτως ή άλλως έχει πολλές διακοπές θα μπορούσε η χρήση να περιοριστεί στα γκολ στα πέναλτι και στην κόκκινη κάρτα.

Υποστηρίζω από χρόνια αυτή την αλλαγή όπως και την αντικατάσταση του αποβληθέντος παίκτη μέσα στα πλαίσια των τριών αλλαγών. Παίκτης που αποβάλλεται να μπορεί να αντικατασταθεί αν η ομάδα του έχει αλλαγή που δεν χρησιμοποίησε .Έτσι θα περιορισθεί η συνέχιση της αναμέτρησης με υπεράριθμη παικτών την  μία ομάδα και στην ουσία αλλοίωση του αποτελέσματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.