Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

δώσε θάρρος στο χωριάτη........

αναδημοσιεύω ένα απόσπασμα από δημοσίευση σχετική με την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος.

<Τέλος, τον λόγο πήρε εργαζόμενος του Δήμου, ο οποίος είπε ότι αρχικώς η διοίκηση ήταν αυστηρή με τους εργαζόμενους, «οι οποίοι είχαν μάθει να δουλεύουν αλλιώς στο παρελθόν», αλλά τελικώς βρέθηκε κοινός τόπος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον η δουλειά που γίνεται στην πόλη είναι πολύ καλή κι αναγνωρίζεται από τους πολίτες.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε ο προσβλητικός τρόπος με τον οποίο μίλησε ο εν λόγω εργαζόμενος για τους απόντες δημοτικούς συμβούλους (π.χ. είπε ότι αυτοί που λείπουν «φοράνε σορτσάκια», ότι «είχαν μάθει να τρώνε και τώρα είναι νηστικοί» κ.ά.), ενώ αναρωτήθηκε εάν υπάρχει κάποιος νόμος που να τους υποχρεώσει να προσέλθουν στη συνεδρίαση. Κι όλα αυτά χωρίς η πρόεδρος να επέμβει και υπό τα χαμόγελα κάποιων εκ των παρόντων δημοτικών συμβούλων και τα χειροκροτήματα των εργαζομένων!>


Οι εργαζόμενοι στον Δήμο είναι συνεργάτες μας και δεν είναι απλοί χαλανδραίοι πολίτες για να εκφράζονται προσβλητικά για αιρετούς που είναι και εργοδότες τους.
Η συμπεριφορά του συγκεκριμμένου υπαλλήλου ήταν απαράδεκτη.
  1. Δεν συμφωνώ με τις κινητοποιήσεις στήριξης της διοίκησης, ιδίως όταν προέρχονται από εργαζόμενους.Επιπλέον θεωρώ ως μελανό σημείο την τοποθέτηση του υπαλλήλου που εκφράσθηκε ανεπίτρεπτα για τους απόντες δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα είπε και πράγματα που έχουν και ποινικές ευθύνες.
  2. Κακώς η πρόεδρος δεν του αφαίρεσε τον λόγο και κακώς η παράταξη μας δεν αποχώρησε εξαιτίας αυτού του συμβάντος και δεν το έκανε ακριβώς για να μην ενισχύσει την ήδη τεταμένη κατάσταση.
  3. Καλώ την γενική γραμματέα να καλέσει σε απολογία τον συγκεκριμένο υπάλληλο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.