Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

450.000 ευρώ τα όργανα των παιδικών χαρών. H πόρτα όμως στην είσοδο γκρεμισμένη



Tι γίνεται με τα όργανα των παιδικών χαρών;
Χωρίς μεγάλη  έκπληξη πληροφορηθήκαμε την προμήθεια οργάνων για τρείς παιδικές χαρές. Γνωρίζουμε καλά ότι αυτή η Διοίκηση που είναι συνέχεια της προηγούμενης σκέφτεται τους πολίτες όταν διεκδικεί χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή από τα Υπουργεία.
Ζήσαμε τα 3.500.000 εκατομμύρια της πλατείας, τους περίφημους ποδηλατοδρόμους στην Ολύμπου και έχουμε την συνέχεια με τον παιδικό σταθμό στο Πάτημα 2 που θα στοιχίσει 3.500.000 Ευρώ και φυσικά δεν θα λειτουργήσει, αφού ήδη η διοίκηση έκλεισε τέσσερες σε ένα χρόνο και έρχονται τώρα τα όργανα των παιδικών χαρών με 450.000 ευρώ περίπου
Η είδηση ακούγεται καλή όργανα για τους μικρούς Χαλανδραίους. Αυτό που είναι ‘όμως τραγικό που μας ταρακούνησε σε μια εποχή κρίσης είναι το κόστος των οργάνων. 108.000Ευρώ για την Παιδική Χαρά της Ταϋγέτου και Ιωαννίνων και 335.000 Ευρώ για τις υπόλοιπες τρεις. Η έκπτωση που πέτυχε ο Δήμος στο μεγάλο ποσό είναι 17% αλλά και πάλι το ποσό είναι απαγορευτικό.
Ο Νίκος Πανταζής δήλωσε ότι θα στείλει τις περιπτώσεις στους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης γατί τα ποσά είναι προκλητικά και για την περίοδο που περνάμε αλλά και για το έργο που αντιπροσωπεύουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.