Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Κοινωνικό Παντοπωλείο 578.000 Ευρώ εγκρίθηκαν από το ΕΣΠΑ που θα απορροφηθούν σε δύο χρόνια. «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη» για να θυμηθούμε την περίφημη ατάκα κινηματογραφικής ταινίας



 Προειδοποιούμε δεν θα σας αφήσουμε να κοροϊδέψετε κανέναν

Μόνο για το 2012 προβλέπεται εκταμίευση 96.000 Ευρώ.
Τώρα εξηγείται η κοινωνική ευαισθησία του Δήμου που χωρίς στην ουσία να διαθέτει κοινωνική υπηρεσία ,χωρίς όλα αυτά τα χρόνια να έχει να μας δείξει έστω και μια μικρή προσπάθεια στήριξης αυτών των ομάδων, όταν στο προϋπολογισμό του προβλέπει για Κοινωνική Πολιτική (7.000)Ευρώ περίπου, ξαφνικά σκέφτηκε τους αδύναμους Χαλανδραίους.
Τώρα εξηγείται η ενοικίαση του οικήματος στην Παπάγου έναντι (5.300) Ευρώ όταν το μισό Χαλάνδρι έχει χώρους που προσφέρονται με πολύ χαμηλό τίμημα.
 «Λεφτά υπάρχουν» για να θυμηθούμε άλλο σύνθημα που το πληρώνουμε ακριβά
Ένας ευαίσθητος Δήμος που μέσα σε δύο χρόνια έκλεισε τέσσερες (4) παιδικούς σταθμούς και έφυγε από το πρότυπο Σταθμό του Ιδρύματος Κουράση, που με την λειτουργία του θα μπορούσε να καλύψει όλες τις αιτήσεις της πόλης για παιδικούς σταθμούς.
Ένας ευαίσθητος Δήμος που εφαρμόζει ελεγχόμενη στάθμευση σχεδόν σε όλη την πόλη από την Κηφισίας, Παπανικολή, Καλλισπέρη,Πεντέλης  με πρόστιμα (80) Ευρώ αν ξεχασθείς.
Ένας ευαίσθητος Δήμος που εγκατέλειψε τα σχολεία χωρίς συντήρηση ,με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν μικροί μαθητές από πτώσεις σοφάδων, να μαζεύουν τα νερά τις βροχής από χώρους διδασκαλίας εξαιτίας της ελλιπούς  μόνωσης, να αλλάζουν σπασμένα τζάμια Σύλλογοι και ιδιώτες  και ευτυχώς που ο Χειμώνας ήταν ήπιος αλλιώτικα θα ανάβαμε  σόμπες με ξύλα από το σπίτι.
Θα μου πείτε είναι λεφτά της Ευρώπης γιατί να μην τα πάρουμε. Δεν είμαστε αντίθετοι με την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
Αυτό που λέμε εμείς είναι να μην σπαταλούμε πόρους της Ευρώπης για να βολευτούν κάποιοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.