Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Oι πολίτες καταγγέλουν αλλα και προτείνουν


Κ. Πανταζή καλησπέρα σας,

 
Είδα την ανάρτηση στο blog σας για την πλακόστρωση στην Ευβοίας και Βοιωτίας και θα ήθελα να σας συγχαρώ για την άμεση παρέμβασή σας.
Τα δικά μου ερωτήματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτά σας θέσανε οι κάτοικοι του Χαλανδρίου και απαντήσατε στην ανάρτηση και θεωρώ σκόπιμο να σας τα μεταβιβάσω.

 1. Δεν θα έπρεπε να αναγράφετε αριθμός αδείας σε ταμπέλα ώστε να φαίνεται ότι είναι νόμιμες οι εργασίες που γίνονται καθώς επίσης και κάπου να φαίνεται το κόστος κάθε έργου στα πλαίσια τις διαφάνειας?

 
2. Σας έστειλα επίσης και μία φωτογραφία με την παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου όπου λείπουνε κάποιες πλάκες (ουσιαστικά είναι δίπλα από τις τρύπες στοιβαγμένες) αποτελώντας κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παιδίων που παίζουν στην παιδική χαρά. Με ποιο κριτήριο ο Δήμος Χαλανδρίου αντί να φτιάξει πρώτα τις τρύπες στην παιδική χαρά που αποτελούν κίνδυνο για τα παιδία (και μικρότερο κόστος) αποφάσισε πρώτα να πλακοστρώσει το χωμάτινο δρόμο που βρίσετε μπροστά από σπίτι πολιτικού?

 
3. Βλέποντας τα γεγονότα με τις πλημμύρες που συνέβησαν στο Χαλάνδρι πριν από λίγο καιρό με αποτέλεσμα να πεθάνει από ανακοπή μία νεαρή κοπέλα, να παγιδευτεί ανάμεσα από 2 αυτοκίνητα μία κυρία κλπ και ζώντας μία πολύ δύσκολή κατάσταση επιβίωσης σαν χώρα, δεν είναι λίγο προκλητικό να βάζουνε πλάκες σε χωμάτινο διάδρομο για να μην λασπώνονται κάποιοι όταν βρέχει ενώ συμβαίνουν τα παραπάνω που αποτελούν κινδύνους ατυχήματος για τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.