Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση Γεννηματά με Παπανδρέου την Πέμπτη

Με τον Γιώργο Παπανδρέου αναμένεται να συναντηθεί την Πέμπτη στις 15:00 η Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο της στη Βουλή.
Το τελευταίο διάστημα, υπάρχει έντονη κινητικότητα για τη δημιουργία ενός νέου, ενιαίου κόμματος της Κεντροαριστεράς…………………………………….

 Διάβασα την είδηση και αναρωτιέμαι πως θα δημιουργηθεί το καινούργιο με τον Παπανδρέου που έχει την αποκλειστική ευθύνη της απαξίωσης και συρρίκνωσης του Πασοκ.
Πήρε το κόμμα στο 44% με υποσχέσεις παρόμοιες με τον Σύριζα και απέτυχε να διαχειρισθεί την κρίση ,αλλά και να επιμερίσει τις ευθύνες της κρίσης αναλογικά σε Πασοκ και Ν.Δ. με το Καστελόριζο, τα δημοψηφίσματα, την προσφυγή στο ΔΝΤ και τέλος την παράδοση της εξουσίας σε οικουμενικό σχήμα.
Αγαπητοί μου σύντροφοι το καινούργιο θέλει νέα πρόσωπα ,αλλά και θέσεις που θα πείθουν ότι οδηγούν στο ξεπέρασμα της κρίσης. Το Πάσοκ έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο δεν μπορεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, συνεπώς το καινούργιο οφείλει να αφήσει πίσω του την πορεία Πασοκ ανεξάρτητα αν το πρόσημο είναι θετικό. Αυτές οι κινήσεις απελπισίας της Γεννηματά θα προκαλέσουν αντιδράσεις εσωτερικά και πιθανές διασπάσεις χωρίς να έχουν καμιά πιθανότητα να ωφελήσουν τον χώρο της Κεντροαριστεράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.