Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο Νίκος Πανταζής δήλωσε περήφανος για το έργο του ΦΛΥΟΝ Χαλανδρίου.


H κινητήρια δύναμη του ΦΛΥΟΝ Δημήτρης Κουρουβακάλης-Βιβή Κυπριώτη-Ρούλα Σαραντίδου με τους νεόυς φίλους του Συλλόγου
Το ΦΛΥΟΝ Χαλανδρίου έγινε κομμάτι της ζωής των Χαλανδραίων. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την πρόεδρο του ΦΛΥΟΝ κ.Βιβή Κυπριώτη, τον αντιπρόεδρο κ.Δημήτρη Κουρουβακάλη, την γραμματέα κ.Ρούλα Σαραντίδου που είναι και βασικά στελέχη της Δημοτικής μας παράταξης "Χαλάνδρι – Αναγεννηση- Νίκος Πανταζής" για τις ώρες που αφιερώνουν για να φέρουν σε πέρας αυτό το τεράστιο έργο.

Σε μια περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης με μια ανίκανη δημοτική αρχή να παρακολουθήσει τα προβλήματα των συνδημοτών μας, οι άνθρωποι του ΦΛΥΟΝ αντιστέκονται, ελπίζουν ,πιστεύουν στον άνθρωπο και μετατρέπουν αυτή την πίστη σε δύναμη αλληλεγγύης στους Χαλανδραίους συμπολίτες μας που η κρίση σημάδευσε περισσότερο.

Η Αλληλεγγύη μας ,μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεν είναι Φιλανθρωπία αλλά στήριξη και συντροφικότητα, είναι η άρνηση μας στην ισοπέδωση και στην αποκτήνωση. Μια συμπαράσταση χωρίς να ζητάμε ανταπόδοση σε μας αλλά σε άλλους συμπολίτες μας με όποιο τρόπο μπορούν. Με μια καλημέρα , μια φιλική κουβέντα με την συμμετοχή στις δράσεις μας.

Έργα όχι λόγια .Μαζί Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.