Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Μέχρι να συσταθεί το Νομικό Πρόσωπο για τον Αθλητισμό βάλτε κάποιον στη διεύθυνση που να έχει σχέση με το αντικείμενο

Νέο κατόρθωμα της διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου
Δεν σκέφθηκαν να στείλουν στις Ομοσπονδίες την έγκριση του Δήμου  για την τέλεση των αγώνων στο Κλειστό όπως γίνεται εδώ και 40 χρόνια.
Στο γραπτό  αίτημα του Γυμναστικού  αφού προφορικά είχε ενημερωθεί η διεύθυνση από καιρό, που είναι ο άμεσα θιγόμενος σύλλογος και η προθεσμία έληγε στις 31 Ιουλίου η διευθύντρια  αρνήθηκε να στείλει την έγκριση λέγοντας ότι πρέπει να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.
 Φυσικά δεν μας είπε γιατί στα τόσα πολλά σχεδόν κάθε  βδομάδα  δημοτικά συμβούλια δεν φρόντισε να ζητήσει την τυπική έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτός και αν η καθυστέρηση έγινε για  να τιμωρηθεί ο Σύλλογος.
Νίκος Πανταζής :Έχω ζητήσει την αντικατάσταση της συγκεκριμένης διευθύντριας που είναι εχθρική προς τα σωματεία και μεροληπτεί σε βάρος του Γυμναστικού. Δεν μπορεί να πάει μπροστά ο αθλητισμός όταν τα πρόσωπα που υποτίθεται ότι από την θέση τους έπρεπε να στέκονται δίπλα στους Αθλητικούς Συλλόγους αντί να βοηθούν δημιουργούν νέα προβλήματα.

Ο κ.Γκάγκας είναι ενήμερος των ενστάσεων για την λειτουργία της διεύθυνσης Αθλητισμού   και από άλλους  παράγοντες του Αθλητισμού και θα πρέπει να δώσει λύση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.