Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Νίκος Πανταζής στον δήμαρχο .Αν νομίζεις ότι είμαστε επιχειρήσεις Ελα την Δευτέρα που έχουμε συμβούλιο να σε κάνουμε πρόεδρο του Γυμναστικού .Σου παραχωρώ την θέση μου

Όποιος   αναφέρεται επιτιμητικά για τους Συλλόγους και τους παράγοντες όποιος θεωρεί τους Αθλητικούς συλλόγους εμπορικές επιχειρήσεις, θα αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ανεύθυνο τρόπο που εκφράζεται .
Έτσι και εμείς θεωρούμε ότι οι κατήγοροι μας εμπορεύονται και αυτοί τις θέσεις εξουσίας που κατέχουν αυτή την στιγμή και αυτό θα το εκφράζουμε και δημόσια και ονομαστικά σε κάθε επίθεση που θα γίνεται εναντίον μας.

Νίκος Πανταζής: Με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο εναντίον των Συλλόγων και συγκεκριμένων προσώπων από επίσημα χείλη του Δημάρχου δηλώνω τα ακόλουθα.
Είμαι δημόσιο πρόσωπο και δέχομαι την κριτική όσο σκληρή και άδικη πολλές φορές μου γίνεται. Ουδέποτε απείλησα κάποιον με μηνύσεις για όσα λέει ούτε ζήτησα δηλώσεις μετανοίας. Αυτό που προσφέρουν οι Σύλλογοι είναι μετρήσιμο το βλέπουν όλοι το βλέπουν και αυτοί που μας κατηγορούν και γιάυτό μας κατηγορούν,γιατί τους ενοχλεί που κινητοποιούμε τόσο κόσμο. Τιμάμε το Χαλάνδρι είμαστε μη κερδοσκοπικοί Σύλλογοι και η προσφορά μας στην πόλη είναι πολλαπλάσια από αυτή των κατηγόρων μας .
Όποιος συνεπώς  αναφέρεται επιτιμητικά για τους Συλλόγους και τους παράγοντες όποιος θεωρεί τους Αθλητικούς συλλόγους εμπορικές επιχειρήσεις, θα αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ανεύθυνο τρόπο που εκφράζεται Έτσι και εμείς θεωρούμε ότι οι κατήγοροι μας εμπορεύονται και αυτοί τις θέσεις εξουσίας που κατέχουν αυτή την στιγμή και αυτό θα το εκφράζουμε και δημόσια σε κάθε επίθεση που θα γίνεται εναντίον μας.
Η επίθεση της διοίκησης εναντίον των Συλλόγων έγινε και στο πρόσωπο του κ.Γιακουμάτου που ήταν παρών άλλα δεν αντέδρασε .Περιμένω την αντίδραση του σύντομα και οφείλει να υπερασπισθεί όχι τον εαυτό του αλλά τον σύλλογο του και την δουλειά που κάνει. Έχω υποχρέωση όμως να επαναλάβω δημόσια όσα είπα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την επίθεση του Δημάρχου στο κ .Τζήμο πρόεδρο του Προτύπου Συλλόγου ΠΑΚ. γιατί απουσίαζε. Ο Δήμαρχος απείλησε ότι θα τον βγάλει έξω από τις εγκαταστάσεις με εισαγγελέα, παρόμοιες απειλές έκανε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού για τα γραφεία των συλλόγων στο Πέρκιζας.
Αν υπάρχει ως Αθλητικός χώρος η Αποστολοπούλου
οφείλεται στον κ.Τζήμο και αν δεν υπήρχαν οι σύλλογοι
 οι Αθλητικοί χώροι θα ήταν πεθαμένοι.
Ο αντιδήμαρχος ξεχνά ότι έχει δώσει χώρους και γραφεία σε όλου τους άλλους Συλλόγους και σε κάποιους μάλιστα έδωσε και έδρα για την εφορία αλλά και οικονομικές ενισχύσεις. Γιατί λοιπόν απειλεί με εξώσεις τους Αθλητικούς συλλόγους .
Του γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να λειτουργεί μεροληπτικά υπέρ κάποιων φιλικών του συλλόγων και  εχθρικά για κάποιους άλλους, γιατί τότε θα κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος.

Ας μας παραχωρήσει επίσημα τους χώρους όπως έκανε και με τους άλλους συλλόγους άλλωστε με αποφάσεις των Νομικών προσώπων και του δημοτικού  συμβουλίου βρισκόμαστε σε αυτούς τους χώρους που αποτελούν απαραίτητη υποδομή της λειτουργίας μας , είναι αποθήκες του αθλητικού υλικού μας και από τους οποίους έχει κλειδιά και πρόσβαση  η διοίκηση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.