Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Για γέλια και για κλάματα

Παράσταση για την Φλύα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Διαβάζανε αποδείξεις για να διαπομπεύσουν 
την προηγούμενη διοίκηση της Φλύα

Από λόγια χορτάσαμε περιμένουμε να  δούμε την συνέχεια της παράστασης, γιατί εμείς το λέμε δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Ένας από τους εισηγητές που έκανε και παρατηρήσεις στην αντιπολίτευση ήταν ο κ.Ευθυμίου ,που προσωπικά εκτιμώ τις γενικότερες απόψεις του,αλλά νομίζω ότι στην περίπτωση αστόχησε.
Αγαπητέ Ευθυμίου εισηγητή και επιθεωρητή ,η διοίκηση και ο μοναδικός μέτοχος 
 ως γενική συνέλευση  ανήκουν σε σας.
Την ευθύνη  για την απαλλαγή η μη των προηγουμένων διοικήσεων την έχουν η δική σας διοίκηση και η γενική συνέλευση που είναι ο ένας δικό σας πάλι Δημοτικός σύμβουλος. Μην ζητάς συνεπώς από την αντιπολίτευση να κάνει την δική σου δουλειά. 
Τώρα σχετικά με τις αποδείξεις για τις τυρόπιτες και τα πεϊνιρλή ,τα κουφώματα και τα εικονικά τιμολόγια  έπρεπε ήδη να κάνεις ότι νομίμως προβλέπεται για να υπερασπισθείς τα συμφέροντα της Εταιρείας.
Σε Παράσταση για γέλια κατέληξε η ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την δραστηριότητα της ΦΛΥΑΣ Ανώνυμης Εταιρείας αξιοποίησης των ακινήτων του Δήμου.
Η Εταιρεία ως γνωστόν είναι ζημιογόνα και παραμένει ως Εταιρεία για να παίρνουν κάποιοι ημέτεροι μισθό και να διευκολύνει την κάθε Δημοτική αρχή να λύνει προβλήματα έξω από το δημόσιο Λογιστικό που είναι δυσκίνητο.
Υποστηρίχθηκε από τον κ.Νταβία ότι είναι εργαλείο και κακώς η διοίκηση σκέπτεται να την καταργήσει.
Η κ.Καρατζά και ο Λαδόπουλος δια του Ανδριανάκη  τάχτηκαν υπέρ της διάλυσης.
Ο Ανδρεόπουλος υποστήριξε ότι από μόνη της θα κλείσει αφού οι ζημίες ξεπερνούν το 50% του κεφαλαίου.
Η διοίκηση δια του Ευθυμίου υποστήριξε ότι θα την κλείσει ,δια του Δημάρχου ότι θα το δούμε αφού πρώτα ελέγξουμε την νομιμότητα των πράξεων των προηγουμένων διοικήσεων.
 Εμείς λέμε οι Εταιρείες δουλεύουν με όρους της αγοράς το δημόσιο δυστυχώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή την λειτουργία συνεπώς πρέπει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί πέρα από την ζημία των 300.000,εχει στερήσει τον δήμο από σίγουρα έσοδα από κυλικεία και παρκινγκ κοντά στα δύο(2) εκατομμύρια!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.