Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Η κακοήθεια δεν θεραπεύεται




Δυστυχώς και πάλι άσπονδοι φίλοι μου και σαλίγκαροι της κάθε διοίκησης βρήκαν την ευκαιρία στην συνάντηση  αντιδημάρχου Αθλητισμού και Αθλητικών Συλλόγων να απομονώσουν μια φράση μου για να υποστηρίξουν ότι συμφωνώ με το Χαράτσι που επέβαλε ο Δήμος μισθώνοντας στα σωματεία τους Αθλητικούς χώρους. Επαναλαμβάνω την φράση μου ολόκληρη για τους κακόπιστους. Στην σύγκριση μισθώματος του Ολυμπιακού Σταδίου και του γηπέδου Πέρκιζα το μίσθωμα είναι πιο μικρό στο δικό μας γυμναστήριο ,όμως δεν παύει να είναι μεγάλο βάρος για τους Συλλόγους που δεν παίρνουν επιχορήγηση από πουθενά και αναγκάζονται να πληρώνουν επιπλέον για δελτία αθλητών ,και  διαιτητές. Θυμίζω στους σαλίγκαρους ότι είμαι ο μόνος δημοτικός σύμβουλος που δεν ψήφισε ούτε τον Κανονισμό λειτουργίας ούτε την ισοπεδωτική διαχείριση στο μοίρασμα των ωρών ούτε στην επιβολή των μισθωμάτων που τα χαρακτήρισα χαράτσι στο Δημοτικό Συμβούλιο.



Καλώ και πάλι την διοίκηση του Δήμου να καταργήσει το χαράτσι που πληρώνουν οι Σύλλογοι γι α την χρήση των Αθλητικών εγκαταστάσεων.

Καλώ την διοίκηση να σταματήσεις τι ς επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις και να βοηθήσει όλους του Συλλόγους και όχι μόνο τους δικούς της και τους οσφυοκάμπτες.

Καλώ τα σωματεία να συσπειρωθούν και να απαιτήσουν την προσοχή και συμπαράσταση του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.