Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Αθλητισμός -Πολιτισμός


Αν και όλοι παραδέχονται ότι είναι συγκοινωνούντα δοχεία η διοίκηση του Δήμου τους αντιμετωπίζει με δύό μέτρα και δύο σταθμά. Η κατάργηση των Νομικών Προσώπων επηρέασε περισσότερο τον Αθλητισμό που ήδη είχε προβλήματα και με την προηγούμενη διοίκηση που κατάφερε να αφήσει τα γήπεδα χωρίς άδεια και να σταματήσει κάθε εκδήλωση με την πιο ανίκανη διοίκηση που πέρασε ποτέ από τον Αθλητισμό. Προσωπικά είχα καταγγείλει όσα συνέβαιναν τότε με αναφορά μου στον εισαγγελέα ,αλλά η δικαιοσύνη στην Ελλάδα έρχεται κατόπιν εορτής αφού καθυστερούν πολύ οι αποφάσεις.
Η σημερινή διοίκηση στην παντοδυναμία της πριν τις ανεξαρτητοποιήσεις έδειξε την εχθρότητα της στον Αθλητισμό περίπου όπως ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδελφειας για το γήπεδο της ΑΕΚ,μάλιστα είχε έλθει και θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο στήριξης του δημάρχου της Ν. Φιλαδελφειας που το καταψήφισα μόνο εγώ.
1.Εβγαλε με δικαστική απόφαση ,έξωση κανονική τον Αθλητικό Σύλλογο Πρότυπο από την εγκατάσταση στην Αποστολοπούλου που από τότε 3 χρόνια τώρα παραμένει χωρίς νερό και γιαπί ,παρα το γεγονός ότι εκατοντάδες πολίτες και παιδιά κατακλύζουν τα γήπεδα.
2.Αφήνει έναν ιδιώτη στο τένις που εγκαταστάθηκε παράνομα από τον τότε πρόεδρο του Νομικού προσώπου και πάρα το γεγονός ότι εκείνη η απόφαση ακυρώθηκε από την Περιφέρεια ο ιδιώτης παραμένει στο γήπεδο με την δικαιολογία της διοίκηση ότι τα γήπεδα δεν έχουν άδεια!!!!!
3.Καθιέρωσε ενοίκιο των συλλόγων για την χρήση των γηπέδων .Αν είσαι μεμονωμένος πολίτης χρησιμοποιείς το γήπεδο δωρεάν ,αν ανήκεις σε σύλλογο πληρώνεις. Δικαιολογία και εδώ ότι οι σύλλογοι παίρνουν συνδρομές ,κάτι που κάνει βεβαία και ο Δήμος για τα οργανωμένα προγράμματα του.
4. Επιδιώκει να μας βγάλει από τους αποθηκευτικούς χώρους που έχουμε εδώ και 50 χρόνια στα γήπεδα για να πάμε που;
5.Μοιράζει χιλιάδες ευρώ σε πολιτιστικούς συλλόγους επιλεκτικά και δεν έχει δώσει ούτε ένα Ευρώ στους Αθλητικούς Συλλόγους.
6.Το γήπεδο Χαλανδρίου είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δεν έχει στρώμα ύψους για τον Στίβο.
7.Κάποτε το Χαλάνδρι είχε το μοναδικό κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή και εξακολουθεί να το έχει ,μοναδικό ,όταν όλοι οι άλλοι δήμοι γύρω έχουν τέσσερα.


Δεν θέλω να αδικήσω την διοίκηση στα θέματα των αδειών που με καθυστέρηση έδωσε λύσεις ούτε στις πρόσφατες ανακαινίσεις των αθλητικών χώρων που τις χειροκροτήσαμε,όμως χωρίς συλλόγους τα γήπεδα θα είναι αδειανά σαν την πλατεία της πόλης  χωρίς τα μαγαζιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.