Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ



Η ανακοίνωση έργων από τον Δήμο πάντα είναι ευπρόσδεκτη,πολύ περισσότερο όταν αυτά τα έργα αφορούν τον Αθλητισμό ,που περνάει μια μεγάλη περίοδο οπισθοχώρησης.
Η συντήρηση των Αθλητικών χώρων και η δημιουργία του skate στο Κάτω Χαλάνδρι είναι οι μοναδικές Οάσεις και τις πιστώσαμε θετικά στην διοίκηση .Πρόσφατα ανακοινώθηκε και η δημιουργία του Κέντρου Αντισφαίρισης στο Πάτημα που αποδεικνύει ότι η διοίκηση δεν έχει Αθλητική πολιτική,πέρα από την ιδεοληψία της που την αναγκάζει να είναι αρνητική με τους Συλλόγους που τους θεωρεί ΠΑΕ ,άρα αρνητική με τον Αθλητισμό ,αφού χωρίς συλλόγους δεν υφίσταται Αθλητισμό. Αν προσθέσω και την ανάθεση του Αθλητισμού σε άτομα που έχουν πλήρη άγνοια για το θέμα τότε η δημιουργία του Τένις στο Πάτημα είναι φυσιολογική συνέπεια και ο δήμαρχος φορτώνεται με ένα ακόμη λάθος σε βάρος του Αθλητισμού. Σε μια περιοχή που δεν έχει από τότε που εντάχθηκε στο σχέδιο ούτε μία Μπασκέτα ,ούτε σπιθαμή Αθλητικού ,η ελεύθερου χώρου ο Δήμος αποφάσισε να κάνει τέσσερα(4)γήπεδα Τένις!!!!!!!!
Το έργο το αποφάσισε η Διοίκηση και όλη η αντιπολίτευση το καταψήφισε ,γεγονός περίεργο για Αθλητικό έργο,που ουδέποτε έχει ξαναγίνει στα χρονικά της λειτουργίας του Δήμου διαχρονικά!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.