Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης στο Πάτημα


Έντονα αντέδρασαν διοικητικοί και μη στην κριτική μου για το περίφημο κέντρο.

Φυσικά από εκείνους που διοικούν τον Αθλητισμό στο Χαλάνδρι περίμενα ότι θα γνώριζαν και την πορεία των αθλητικών έργων ,αλλά και την δική μου παρουσία στον Αθλητισμό της πόλης.

Τους θυμίζω λοιπόν ,ότι στο Χαλάνδρι υπήρχε Αθλητικό Κέντρο Τένις στην Αποστολοπούλου με 3 γήπεδα Τένις. Όταν η τότε διοίκηση του Δήμου αποφάσισε να κατασκευάσει το ανοικτό Κολυμβητήριο πάνω στα δύο γήπεδα Τένις αντιπρότεινα να μην καταστραφούν τα γήπεδα και το Κολυμβητήριο να γίνει στην Σαρανταπόρου για να εξυπηρετήσει καλύτερα την πόλη. Δεν εισακούσθηκα και μάλιστα κατηγορήθηκα ότι δεν θελω το Κολυμβητήριο που ήταν και δωρεά.

Όταν έμαθα για το Κέντρο στο Πάτημα με το πρόγραμμα Φιλόδημος πρότεινα με ελάχιστο κόστος να γίνουν δυο ακόμη γήπεδα Τενις στην Αποστολοπούλου δίπλα στο Υπάρχον γήπεδο Τένις και τα χρήματα από το Φιλόδημος 600.000 +290.000 συνολικά 890.000 ευρώ να καλύψουν όλες τις πολύπλευρες αθλητικές ανάγκες της περιοχής του Πατήματος που υστερεί απελπιστικά. Δυστυχώς και πάλι όχι μόνο αγνοήθηκα,αλλά κατηγορήθηκα τώρα ότι δεν θέλω τα γήπεδα τένις και ότι αντιπολιτεύομαι τον Δήμο. Θυμίζω σε όσους ξεχνούν γρήγορα ότι τον Δήμαρχο το στήριξα ολόκληρη τετραετία όταν με την δική μου ψήφο έκανε πλειοψηφία και δεν μηδενίζω το έργο που έγινε. Καλό είναι όμως να ακούνε και την αντίθετη άποψη,για να μην πω ότι έπρεπε να την αξιοποιούν ,όταν προέρχεται απο ειδικούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.