Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μειώσανε τα παιδιά που θα δεχτούν οι παιδικοί σταθμοί σε (400)Πέρυσι είχαμε (730)

Σε αγαστή συνεργασία Διοίκηση και Μείζων αντιπολίτευση στερούν από την εργαζόμενη μητέρα ,από τους αυριανούς πολίτες την ενιαία προσχολική αγωγή .Υπολογίζουμε ότι ο Δήμος θα δεχτεί (1500) περίπου αιτήσεις και η Διοίκηση θα επιλέξει (400).Πως θα το καταφέρει αυτό μόνο με θαύμα .Τι θα πει στους χιλιάδες γονείς που ζουν την οικονομική κρίση στο πετσί τους .Τι θα πει στην εργαζόμενη μητέρα που δεν έχει που να αφήσει το παιδί της για να πάει να βγάλει τον επιούσιο. Έξαλλοι οι γονείς που παρακολούθησαν το Συμβούλιο ρωτούσανε τι θα τα κάνουμε τα παιδιά μας ;θα τα πετάξουμε.

Ο Νίκος Πανταζής στην τοποθέτηση του είπε:
Πληρώνουμε την πολιτική της Αλαζονείας και των Δημοσίων σχέσεων της οκταετίας που πέρασε και της οποίας είστε συνέχεια. Δεν φροντίσατε να προσλάβετε μόνιμο προσωπικό γιατί δεν βόλευε στα ρουσφέτια που θέλατε να κάνετε .αντί να κτίσετε παιδικούς σταθμούς εσείς τους κλείνατε όπως έγινε στο Πολύδροσο. Σήμερα που μια κοινωνία σε απόγνωση στρέφεται στην τελευταία της ελπίδα την τοπική αυτοδιοίκηση εσείς κλείνετε την πόρτα.
Θα πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί να βρούμε τρόπους να ικανοποιήσουμε όλες τις αιτήσεις χωρίς κριτήρια χωρίς τροφεία κοντά στους πολίτες
Είμαστε εκλεγμένοι και όχι υπάλληλοι των υπουργών και δέσμιοι των αποφάσεων που το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα μειώσουν το κόστος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.