Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΛΥΟΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΦΛΥΟΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Πολιτιστικός – Οικολογικός
Σύλλογος – Αλληλεγγύης


ΤΟ ΦΛΥΟΝ είναι ένας Σύλλογος Αγάπης και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας σε μια εποχή που η ποιότητα στη ζωή δεν είναι δυστυχώς αυτονόητο δικαίωμα όλων και ο αριθμός των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, μόνιμα ή παροδικά, συνεχώς αυξάνεται.

Ο Σύλλογος ΦΛΥΟΝ ξεκίνησε τη λειτουργία που από ευαισθησία για το συνάνθρωπό μας, για να προσφέρουμε στήριξη στις οικογένειες ανέργων και απόρων, στους ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες όχι μόνο τις ημέρες των εορτών αλλά και σε κάθε άλλη στιγμή, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δεκάδες αναξιοπαθούντες είναι πολλά και καθημερινά. Αυτός ο σκοπός όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθειά σας. Η λειτουργία του Συλλόγου στηρίζεται στην αφιλοκερδή προσφορά των επιχειρήσεων, των μελών και των φίλων του Συλλόγου, σε τρόφιμα ή ενδύματα.

Εκτός αυτών, ο σύλλογός μας έχει παρουσία σε όλες τις προσπάθειες ανάπλασης στη πόλη μας. Έδωσε παρόν στις δενδροφυτεύσεις στη Ρεματιά και αγωνίζεται για περισσότερο πράσινο στο Χαλάνδρι. Οργάνωσε εκδηλώσεις για το περιβάλλον με έντυπο υλικό μοιράζοντας φυτά και λουλούδια.
• Στόχος του Συλλόγου μας είναι να συμβάλλει ενεργά και να αφυπνίσει το αίσθημα αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό μας.
• Ζητάμε την βοήθειά σας και τη συμμετοχή σας για να γίνουμε πιο δυνατοί και περισσότερο χρήσιμοι στη πόλη μας.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΙΒΗ ΚΥΠΡΙΩΤΗ                                   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΒΑΚΑΛΗΣ


Τηλεφωνική επικοινωνία
Βιβή Κυπριώτη 6974505522
Δημήτρης Κουρουβακάλης 6937009178





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.