Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

To Αετόπουλειο παρέμεινε σαν τρίτο Νομικό πρόσωπο .Ετσι θα βολευτούν με μισθό μερικοί ακόμη


Τελικά το Αετοπούλειο παρέμεινε σαν τρίτο νομικό πρόσωπο στον Δήμο κατ’έξαίρεση του νόμου που προέβλεπε την συγχώνευση όλων των νομικών προσώπων σε δύο.

Η παράταξη του Νίκου Πανταζή μειοψήφησε με την σκέψη ότι δεν χρειαζόμασταν ένα ακόμη παρηκμασμένο νομικό πρόσωπο που μας στοίχιζε κοντά στο 1.000.000 Ευρώ. Προς μεγάλη χαρά των κηφήνων θα έχουμε έμμισθους πρόεδρο ,αντιπρόεδρο καλλιτεχνικό διευθυντή γραμματεία και δεν πειράζει που δεν έχουμε καμία πολιτιστική δράση.

Εμείς ήμασταν αρνητικοί αφού όμως δεν εισακουσθήκαμε κάνουμε τώρα τις προτάσεις μας για να αξιοποιηθεί η παρουσία του Αετοπούλειου προς όφελος των Χαλανδραίων και όχι μόνο των κηφήνων.

Πρώτη κίνηση να μεταφερθεί άμεσα η Φιλαρμονική στο νέο Νομικό πρόσωπο

Δεύτερη κίνηση να γίνει προσπάθεια αξιοποίησης όλου του Πνευματικού και Καλλιτεχνικού δυναμικού τη πόλης.

Τρίτη κίνηση να έλθει γρήγορα θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο για την πολιτική που θα ασκήσει στον πολιτισμό η διοίκηση και να πάρουν θέση με προτάσεις όλες οι παρατάξεις.

Τέταρτη κίνηση το περιεχόμενο αυτής της συζήτησης να συζητηθεί σε όλο το Χαλάνδρι με ειδικές συγκεντρώσεις κατοίκων και συλλόγων .

Πέμπτη κίνηση να ανοίξει το νομικό πρόσωπο και να αγκαλιάσει κάθε δημιουργό όλους τους νέους χωρίς λογοκρισία ανεξάρτητα αν συμφωνεί με αυτό που προτείνουν. Ο πολιτισμός η δημιουργία δεν μπαίνουν σε καλούπια δεν μπορεί να εκφράζονται από ένα πρόεδρο αλλά από όλου τους κατοίκους.

Αλλά τι λέμε υπάρχει διοίκηση να μας ακούσει






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.