Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Άλλαξε σελίδα ο ΗΡΑΚΛΗΣ .Δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας

20η Ιανουαρίου του 2012, μια μέρα που περνάει στην τεράστια ιστορία του Ηρακλή ως η ημέρα που ο Ηρακλής επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Κάτι τέτοιο επικυρώθηκε και επίσημα χθες από τον κόσμο του Ηρακλή που ψήφισε στην έκτακτη γενική συνέλευση του «Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ» σε πρωτοφανές ποσοστό «ΝΑΙ» στην πρόταση για συγχώνευση των δύο ομάδων.

Ο Ηρακλής πλέον ανήκει στην Football League 2 και διεκδικεί την άνοδο στην Football League που θα τον φέρει μια ανάσα από την μεγάλη επιστροφή του στα σαλόνια της Superleague.

Υ.Γ. Ο Ηρακλής μας δίνει σημαντικό αγώνα στο Καυτανζόγλειο με τον Τηλυκράτη Λευκάδας και οφείλουμε σαν οπαδοί του, να τον υποστηρίξουμε. (Δευτέρα 17.00)

Μετά από ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, αυτές είναι οι αποφάσεις που καταγράφηκαν στα πρακτικά της έκτακτης γενικής συνέλευσης:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετά την πρόσκληση των μελών του Συλλόγου σε έκτακτη γενική συνέλευση στο ξενοδοχείο Capsis στις 19:00 ημέρα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2012 και με την παρουσία της πλειοψηφίας των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του αποφάσισε:

1.Απόσυρση του τμήματος ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηρακλή που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής κατηγορίας

2.Τη διατήρηση των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηρακλή

3.Την παραχώρηση και χρήση σήματος και επωνυμίας του Ηρακλή προς το τμήμα αμοιβομένων ποδοσφαιριστών του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΜΑΕΠ Κατερίνης» με απώτερο σκοπό την προοπτική ευρύτερης συνεργασίας.

Κατόπιν τούτου καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο Καυτανζόγλειο στάδιο στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

.Πηγή: Άλλαξε σελίδα ο ΗΡΑΚΛΗΣ
zalizomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.