Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Παραίτηση Νίκου Πανταζή απο την επιτροπή Αθλητισμού

κ.δήμαρχε

Με λύπη μου σας γνωρίζω την παραίτηση μου από την Αθλητική επιτροπή του Δήμου την οποία θα υποβάλλω στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο
Δυστυχώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Γυμναστικός αντιμετωπίζεται εχθρικά του στερούνται ώρες προπόνησης των ακαδημιών με αποτέλεσμα να υποβιβάζεται συνεχόμενα τα τελευταία χρόνια και από την Γ Εθνική να βρίσκεται τώρα στην Δ Κατηγορία. Όλα αυτά τα χρόνια παρατηρείται μια προκλητική εξυπηρέτηση της Τούφας ενός σωματείου που ποτέ του δεν έκανε πρωταθλητισμό ,είναι πολύτιμο για την περιοχή του ,έχει αποκλειστική χρήση γηπέδου ανοικτού και αντί να λειτουργήσει αποκεντρωμένα στην περιοχή της Τούφας έρχεται και παίρνει σε ποσότητα και ποιότητα τις καλύτερες ώρες και στα δύο γυμναστήρια.
Επίσης στα κλειστά μας φιλοξενείται χρόνια τώρα σωματείο του Αμαρουσίου ο Τρυφιλιακός που άλλαξε έδρα τον Ιούλιο του 2017 και έχει και αυτός γήπεδο και γραφεία στο Μαρούσι. Αυτό συμβαίνει μόνο στο Χαλάνδρι. Κανένας Δήμος δεν μας παραχωρεί ώρες ακόμη και με ενοίκιο.
Εφέτος δεν μας δόθηκε ώρα για τις Ακαδημίες του βόλεϋ γυναικών που είναι στην Β εθνική ,εκεί δεν μέτρησαν οι κατηγορίες όπως στο Μπασκετ και δεν μας δόθηκε και η Κυριακή το βράδυ για το παιγνίδι των Νεανίδων.
Ζητήσαμε να γίνει ισότιμη διαχείριση των δύο κλειστών
ζητήσαμε να μας πουν ποια είναι τα κριτήρια των κατηγοριών και γιατί ισχύουν εφέτος και όχι τα προηγούμενα χρόνια και αν ισχύσουν του χρόνου
Δυστυχώς ο κ.Τσίγκος έκανε παρέμβαση στο πρόγραμμα της διεύθυνσης Αθλητισμού το αλλοίωσε χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα σε βάρος μάλιστα μόνο του Γυμναστικού με μοναδικό σκοπό να καλύψει όλες της ανάγκες της Τούφας .Το τραγικό στην διαβούλευση των συλλόγων ήταν να παραχωρεί η Τούφα κάποιες ώρες της για να βγει μερικώς το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Με εκτίμηση 
Νίκος Πανταζής 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.