Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Τσίγκινο πρόγραμμα για τον Αθλητισμό



Γνωρίζω από την ενασχόληση με τον Αθλητισμό ότι είναι πολύ δύσκολο να μοιράσεις ένα γήπεδο όταν θέλεις να ικανοποιήσεις όλους όσους ζητάνε την χρήση του. Το πρόβλημα γίνεται οξύτερο όταν δεν έχεις αθλητική πολιτική έναν μπούσουλα που θα σε οδηγούσε σε δίκαιες και προσαρμοσμένες στην πολιτική σου αποφάσεις. Δυστυχώς η διοίκηση του δήμου παρά τις πολλές βελτιώσεις που έκανε στους αθλητικούς χώρους,εξακολουθεί να στερείται αυτής της πολιτικής.
Έγινε μια προσπάθεια από το Δημοτικό συμβούλιο με την συγκρότηση της Αθλητικής επιτροπής που συνεδρίασε δύο φορές χωρίς να αποφασίσει για τίποτα.
Ο ορισμός του κ.Τσίγκου ως υπευθύνου του Αθλητισμού μας έδωσε ελπίδες για κάποιες αλλαγές αφού ο ίδιος γνωρίζει καλά τον συλλογικό αθλητισμό. Η διάψευση μας δεν άργησε γιατί ο ίδιος δεν έδειξε καμιά διάθεση να ασχοληθεί με τον Αγωνιστικό Αθλητισμό της πολύς.
Ως πρόεδρος του Γυμναστικού δεν αναφέρομαι καθόλου στην αντιμετώπιση του συλλόγου που είναι σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό και την ισοπέδωση προς τα κάτω,δεν καταλαβαίνω όμως την άρνηση του να δώσει ώρα για τον αγώνα των νεανίδων ,όταν φρόντισε να ικανοποιήσει προκλητικά όλα τ α αιτήματα των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.