Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ενας εξωραϊστικός Σύλλογος αφεντικό του Αθλητισμού.

Αγαπητοί φίλοι αισθάνομαι την ανάγκη ως πρόεδρος του Γυμναστικού, ως Δημοτικός Σύμβουλος ,ως άνθρωπος του Αθλητισμού να διαμαρτυρηθώ για την αλαζονεία και το θράσος παραγόντων με μηδενική προσφορά στον Αθλητισμό ατομικά και συλλογικά να θέλουν να κάνουν κουμάντο και να παρασύρουν και την διοίκηση του Δήμου.
Μας κοινοποιήθηκε σήμερα ένα προσχέδιο προγράμματος που θίγει βάναυσα τον Γυμναστικό Σύλλογο,ενώ ευνοεί σκανδαλωδώς και μεροληπτικά συλλόγους που υπολείπονται συνολικά της αθλητικής μας δράσης. Ούτε ο χειρότερος μας εχθρός δεν θα έδινε από δύο προπονήσεις στον Αοκ και στην Τουφα Σάββατο και Κυριακή και μια σε μας ,γεγονός πρωτοφανές εδώ και σαράντα χρόνια, με μοναδικό στόχο τον στραγγαλισμό των ακαδημιών μας. Συνεχίζουν οι συντάκτες του προσχεδίου να αγνοούν τις Ακαδημίες βόλει,εκτός και αν δεν συνέταξαν αυτοί το προσχέδιο γιατί μας φαίνεται παράξενο ,άνθρωποι του Αθλητισμού ,γυμναστές που γνωρίζουν τις ομάδες να πρότειναν αυτές τις ρυθμίσεις.
Το επιστρέφουμε ως απαράδεκτο και αν δεν γίνουν οι αλλαγές που ζητήσαμε και δικαιούμαστε ως ο μεγαλύτερος Αθλητικός Σύλλογος της πόλης θα αντιδράσουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε.
Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του εντεταλμένου συμβούλου κ.Τσίγκου ώστε στην συζήτηση που θα κάνουμε να έχουν γίνει τουλάχιστον οι τροποποιήσεις που ζητήσαμε για να υπάρχει περιθώριο συμμετοχής μας. Του καταγγέλλουμε επίσης ότι ο Αθλητικός όμιλος Τούφας κομπορρημονεί ότι κάνει κουμάντο στον Αθλητισμό με αυτή την διοίκηση του Δήμου .Μετά τις τρεις μέχρι στιγμής οικονομικές ενισχύσεις που του δόθηκαν και το προσχέδιο του προγράμματος μάλλον δικαίως κομπορρημονεί. Δώστε και τα κλειδιά των Αθλητικών χώρων σε 'ένα εξωραϊστικό σύλλογο που μια ζωή παρασιτεί στον Αθλητισμό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.