Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Διώχνουν τους κατοίκους απο το κέντρο.Το ιστορικό Κέντρο κινδυνεύει να μετατραπεί σε Μπουρνάζι.Τα μπαρ θα φερουν και άλλα δεινά που θα διαλύσουν την πόλη

Τα άρθρα 72 του Καλλικράτης και 79 του δημοτικού κώδικα εκδίδονται κανονιστικές αποφάσεις για την προστασία της Υγείας των κατοίκων από οχλούσες χρήσεις.
Αυτή η κανονιστική προσδιορίζει τους όρους και τις ώρες λειτουργίας της Μουσικής στα καταστήματα που λειτουργούν στην πόλη λαμβάνοντας  υπόψη τις χρήσεις γης και την προστασία των κατοίκων από την ηχορύπανση. Δυστυχώς ο Δήμος δεν αξιώθηκε ακόμη να ασχοληθεί με το θέμα παρά το γεγονός ότι εξελίσσεται στο μεγαλύτερο πρόβλημα για τους κατοίκους του κεντρου. Εμείς τα θέλουμε τα στέκια των νέων, όπως διαμορφώνονται μεταξύ των οδών Θουκυδίδη Ηρακλείου, Ιφικράτους , χαιρόμαστε  τα μαγαζιά της πλατείας για τους μεγαλύτερους τα οποία τα χαρακτηρίσαμε και παραδοσιακά. Όμως οφείλουμε να προστατεύσουμε τους Χαλανδραίους που μένουν στο κέντρο και δεν μπορούν να κλείσουν μάτι. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τους νέους από τις ουσίες την παραβατικότητα που θα φέρει η χωρίς έλεγχο αύξηση των μαγαζιών και η γραμμική επέκταση τους στην Αγ. Παρασκευής και στην Χαϊμαντά. Οφείλουμε να προστατεύουμε και τους επιχειρηματίες γιατί αυτή η έκρηξη θα φέρει και την προστασία στην πόλη και ταυτόχρονα θα έχει τον κίνδυνο να ξεφουσκώσει απότομα όταν κάποιο άλλο σημείο της Αττικής θα γίνει  “In”ή Μέχρι την έκδοση της κανονιστικής την ευθύνη εφαρμογής της νομοθεσίας που είναι αυστηρότατη έχουν οι υγειονομικές και αστυνομικέ αρχές.
δεν θέλουμε το Χαλάνδρι Υπνούπολη
Θέλουμε οι νέοι να διασκεδάζουν στο Χαλάνδρι .

Ναι στα μαγαζιά -Ναι στην ζωή της πόλης , άλλα  με κανόνες και σεβασμό στους κατοίκους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.