Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Με εντολή Εισαγγελέα κατάσχεση εγγράφων


Συνέχεια στο θρίλερ που διαδραματίζεται στις Εισαγγελίες Ρόδου, Αθηνών, Λαμίας και Πειραιά με δικογραφίες κατά εγκληματικής οργάνωσης για απάτες, πλαστογραφίες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την Ιταλία και θύμα τον τετραπληγικό κάτοικο Χαλανδρίου ήρθε να προστεθεί  κατεπείγουσα παραγγελία Εισαγγελέα Αθηνών σε νέα δικογραφία που διέταζε την κατάσχεση πλαστών Υ/Δ – Εξουσιοδοτήσεων από το ΙΚΑ Χαλανδρίου.
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Οπως αναφέρεται σε άλλη μεγάλη  δικογραφία της Εισαγγελίας Αθηνών στο όνομα του τερταπληγικού Π.Λ είχαν ανοιχθεί μητρώα εργοδότη απο το ΙΚΑ Χαλανδρίου με ελεγχόμενες σήμερα για την νομιμότητα τους διαδικασίες.
Ετσι ο τετραπληγικός Π.Λ εμφανίζεται στο ΙΚΑ Χαλανδρίου να έχει ”ανοίξει” στο όνομα του 3 συνολικά μητρώα  εργοδότη, αν και στο μηχανογραφικό σύστημα του ΙΚΑ ο Π.Λ  είναι στην πραγματικότητα άτομο τετραπληγικό και ανίκανο για κάθε βιοποριστική εργασία εφ’ όρου ζωής και αυτό με απόφαση του ανώτατης υγειονομικής επιτροπής ΙΚΑ απο το 1983 και του χορηγούνται με απόφαση του ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ)  ισοβίως αναπηρική σύνταξη και επιδόματα απολύτου αναπηρίας.
Δηλαδή το  ΙΚΑ Χαλανδρίου στο ένα ταμείο πλήρωνε έξοδα νοσηλείας τετραπληγικού και στο άλλο ταμείο επιτήδειοι τον είχαν δηλώσει ως μεγαλοεργοδότη οικιακού προσωπικού και επιχειρηματία.
IKA XALANDRIOY 4
Φυσικά και στο ΙΚΑ Καλλιθέας οι προφυλακισμένες που δικάζονται σήμερα υπάλληλοι του ΙΚΑ πλήρωναν τοκετούς σε άνδρες, οπότε τίποτε πλέον δεν μας εκπλήσσει .
Ας δούμε τι  γινόταν λοιπόν στο ΙΚΑ Χαλανδρίου.
Στίς 20/11/2002  σύμφωνα με το παρακάτω  έγγραφο αποδίδεται μητρώο ”εργοδότη” στον τετραπληγικό Π.Λ. για οικόσιτο προσωπικό. Στο έγγραφο είναι φανερό ότι έχουν γράψει ακόμη και το επίθετο του λάθος.
ΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ
ΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ
Θα υπέθετε κάποιος ότι στο μητρώο  οικόσιτου προσωπικού ασφάλιζαν άτομα τα οποία έμεναν στην οικία του Π.Λ και φρόντιζαν για την καθημερινή καθαριότητα του αφού δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί.
Στο ΙΚΑ Χαλανδρίου όμως προσήρχοντο υπάλληλοι εταιρίας επεξεργασίας χάρτου ΧΡ. ΧΑΜΑ>>>>>>> ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με έδρα στη Μάνδρα Αττική με πλαστές Υ/Δ εξουσιοδοτήσεις και δήλωναν εργαζόμενο οικόσιτο προσωπικό στο μητρώο  του ”εργοδότη” Π.Λ.
Ολοι οι  ”απασχολούμενοι” στο οικόσιτο προσωπικό ασφαλίζονταν περιοριστικά για τρείς μήνες ετησίως ώστε να έχουν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη και τα απαραίτητα  ένσημα για την άδεια παραμονής στην Ελλάδα καθόσον σχεδόν το σύνολο των ασφαλισμένων ήταν αλλοδαποί.
Στρατός ολόκληρος τα ασφαλισμένα άτομα που υποτίθεται ότι ήταν το οικόσιτο προσωπικό που είχε αναλάβει τη φροντίδα και ”διέμενε” μαζί με τον τετραπληγικό Π.Λ ήταν στην πλειονότητα άνδρες αλλοδαποί και έφταναν μηνιαία μέχρι και 9 άτομα.
Στην πραγματικότητα η  κοπέλα που πραγματικά εργαζόταν,  εξυπηρετούσε και φρόντιζε τον τετραπληγικό δεν ήταν ποτέ ασφαλισμένη στο ΙΚΑ.
Επιβεβαίωση ότι κάτι περίεργο συνέβαινε ήταν το γεγονός ότι η πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών δεν γινόταν από τον τετραπληγικό Π.Λ ή τους συγγενείς του, αλλά απο τον  ΧΡ. ΧΑΜ>>>>>>>>  ή τη σύζυγο του, ιδιοκτήτες της επιχείρησης ΧΡ. ΧΑΜ>>>>>>>> ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με επιταγές που εξέδιδαν σε διαταγή ΙΚΑ Χαλανδρίου απο το κατάστημα της ALPHA BANK στη Μάνδρα Αττικής.
Σημαντικό ρόλο εμφανίζεται να διαδραματίζει εκτός της δικηγόρυ κατοίκου Μελισσίων και άλλη  κάτοικος Χαλανδρίου ασφαλισμένη υπάλληλος γραφείου της εταιρίας ΧΡ. ΧΑΜ>>>>>>>> ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ , γνωστή στις δημόσιες υπηρεσίες του Χαλανδρίου ως ”λογίστρια”, παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή.
Σήμερα η Χαλανδραία με καταγωγή απο τη Μεσσηνία δραστηριοποιείται και συναλλάσεται ως λογίστρια με τις δημόσιες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας το λογιστικό γραφείο το οποίο είναι στο όνομα της κόρης της με τα ίδια αρχικά .
Η κόρη της εμφανίζεται το 2004  να ”προσλαμβάνεται”  σε ένα ακόμη μητρώο εργοδότη που ανοίχθηκε στο όνομα του τετραπληγικού Π. Λ για να κάνει την πρακτική της άσκηση ώστε να πάρει το πτυχίο λογιστικής ΤΕΙ.
Το σοβαρό ερώτημα βεβαίως που έχει τεθεί είναι πως έκανε πρακτική ”εξάσκηση”  λογιστικής στην ”επιχείρηση” του τετραπληγικού που είχαν ανοίξει με πλαστά έγγραφα στη ΔΟΥ Χαλανδρίου, αφού το μόνο ”πτυχίο” που είχε ο τετραπληγικός Π.Λ ήταν η ιατρική γνωμάτευση από το 1983 της ανωτάτης υγειονομικής επιτροπής ΙΚΑ που  τον είχε κρίνει ανίκανο για κάθε βιοποριστική εργασία εφ’  όρου ζωής και το ΤΕΒΕ του είχε απονείμει αναπηρικό επίδομα σύνταξης ισοβίως.
Πολλές συναλλαγές έχουν γίνει στο ΙΚΑ Χαλανδρίου και τη ΔΟΥ Χαλανδρίου επίσης με πλαστές εξουσιοδοτήσεις που φέρουν βεβαίωση γνησίου υπογραφής με σφραγίδα του Α.Τ Κορυδαλλού και βεβαιούσα την ανύπαρκτη υπαστυνόμο Νικολίτσα Κ>>>>>>> για τις οποίες ο διοικητής του Α.Τ Κορυδαλλού υπέβαλε αναφορά στον Εισαγγελέα Πειραιά,  και η αυταπάγγελτη δικογραφία που σχηματίσθηκε κατά της Κ.Μ δικηγόρου κατοίκου Μελισσίων και κατά παντός υπευθύνου διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών και συσχετίστηκε με άλλη μεγάλη δικογραφία στην οποία διερευώμενα αδικήματα είναι η σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κακουργηματικές πλαστογραφίες και απάτες κλπ και στο στόχαστρο της δικαιοσύνης είναι περισσότερα απο 40 άτομα μεταξύ αυτών , δικηγόροι, συμβολαιογράφος, λογιστές, εφοριακοί κλπ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στη ΔΟΥ Χαλανδρίου  ο τετραπληγικός Π. Λ ”εμφανίζεται” με πλήθος δραστηριοτήτων, ίσως ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας στο Χαλάνδρι.
”Εμφανίζεται” ως σύμβουλος επιχειρήσεων, διατηρών κατάστημα πώλησης ενδυμάτων, μεσιτικό γραφείο, ετιαρία φυλάξεων security, τεχνική εταιρία κατασκευών και φυσικά έκπληξη προκαλεί πως επιτήδειοι λειτουργούσαν στο όνομα του τετραπληγικού κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – ρεμπετάδικο ,  στην τρούμπα του Πειραιά, το οποίο είχε ανοιχθεί σε λίγες ώρες στο όνομα του με χρήση πλαστών εγγράφων ως υποκατάστημα στη ΔΟΥ Χαλανδρίου με ένα απλό φάξ που είχε στείλει η δικηγόρος κάτοικος Μελισσίων Κ. Μ στις υπηρεσίες της ΔΟΥ.
Ολες αυτές τις επιχειρήσεις ο τετραπληγικός Π.Λ εμφανίζεται να τις λειτουργεί μόνος του.  Το εστιατόριο με μουσική (ρεμπετάδικο) το ”λειτουργεί” χωρίς υπάλληλο, ενώ ταυτόχρονα ”λειτουργεί” μεταξύ άλλων και εταιρία security με φυλάξεις και εκδίδονται τιμολόγια σε ποδοσφαιρική ομάδα της Α’  Εθνικής αλλά και σε εκθεσιακά κέντρα,  όπου εντελώς μόνος παρέχει υπηρεσίες φύλαξης 60 ωρών μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς προσωπικό !
Το Fax που έστειλε η δικηγόρος στο τμήμα μητρώου ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Το Fax που έστειλε η δικηγόρος στο τμήμα μητρώου ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΕΓΡΑΣΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Η δραστηριότητα της εγκληματικής οργάνωσης  σε βάρος του τετραπληγικού Π. Λ  ήδη απασχολεί την Εισαγγελία Πρωτοδικών και έχουν καταθέσει μετά από παραγγελία του αρμοδίου εισαγγελέα στην Οικονομική αστυνομία ανωμοτί με την ιδιότητα του υπόπτου τουλάχιστον 35 άτομα μεταξύ αυτών και επώνυμοι υπεράνω υποψίας κάτοικοι Χαλανδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.