Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Πεύκο Πολίτη-Αναθεώρηση Γενικού Πολεοδομικού –Παράλληλη πορεία Θα πρέπει να δραστηριοποιηθούμε ,να πιέσουμε και ήδη αργήσαμε


Έπειτα από σαράντα χρόνια και σαράντα κύματα επιτέλους τελείωσαν οι διαδικασίες των ενστάσεων και των αναρτήσεων και περιμένει την έγκριση από το υπουργείο.


Η ένταξη όμως και πάλι θα κολλήσει στην περιφημότερη Λεωφόρο Πεντέλης που ήταν και η βασική αιτία της πολύχρονης καθυστέρησης. Η λεωφόρος αυτή καταργήθηκε από τον σχεδιασμό του Πεύκου Πολίτη ορθώς πλην όμως παραμένει σαν λεωφόρος στο υπάρχον Γενικό Πολεοδομικό του Χαλανδρίου. Πρέπει συνεπώς να καταργηθεί με την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού για να περασει το Πεύκο Πολίτη. Ο Νίκος Πανταζής στο τελευταίο δημοτικό Συμβούλιο υπέβαλε ερώτημα α για την πορεία του Γενικού πολεοδομικού και η απάντηση που δόθηκε δεν ήταν ικανοποιητική ,αφού παρά τι παρεμβάσεις του δημάρχου και του αντιδημάρχου η αναθεώρηση παραμένει στο Υπουργείο χωρίς να έχει ετοιμασθεί μέχρι σήμερα η εισήγηση για την προώθηση. Ίσως θα χρειασθεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας διοίκηση και αντιπολίτευση για να κινηθεί η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.