Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γ.Σ. Χαλανδρίου — Τμήμα Μπάσκετ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ!!

Mαρκόπουλο -Γ.Σ. Χαλανδρίου  53 -68
Νέα νίκη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΓΣ Χαλανδρίου στον 19ο αγώνα της στις 13-2-2012 για το πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ επί του ΑΟ Μαρκόπουλου - εκτός έδρας - με 68-53! Με τη νίκη αυτή η ομάδα έφτασε τις 13 νίκες και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με άλλες 3 ομάδες με 32 βαθμούς (Παπάγου, Γαλάτσι, Χαλάνδρι, Πεντέλη), ενώ υπήρξε διακοπή στον αγώνα Κορωπίου-Ζωγράφου (με τις ομάδες να έχουν 30 και 31 βαθμούς αντίστοιχα) και το Σπόρτιγκ που έχασε έμεινε στους 31 βαθμούς!

Ο αγώνας στο Μαρκόπουλο ξεκίνησε σχετικά άνετα για την ομάδα μας με αποτέλεσμα να πάρει μια διαφορά 5-6 πόντων, αλλά κάποια λάθη και κάποια υπερβολικά σφυρίγματα των διαιτητών έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία με το σκορ να κυμαίνεται μεταξύ -3 και +3 πόντων. Ετσι κύλησε ο αγώνας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (30-33). Στην επανάληψη η ομάδα πάτησε καλύτερα στο παρκέ, πρόσεξε την άμυνά της, με αποτέλεσμα να γυρίσει υπέρ της την διαφορά (γ' δεκάλεπτο 44-40). Το δ' δεκάλεπτο ανήκε όλο στην ομάδα μας, με ένα ξέσπασμα έφτασε τη διαφορά μέχρι 20 πόντους (66-46) 2.5 λεπτά πριν το τέλος! Οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας και η φυσιολογική χαλάρωση που επικράτησε οδήγησε στο τελικό 68-53. Εξαιρετικοί οι Ν. Παπαδέας 14 (4 τρίποντα), Π. Απέργης (17) Π. Πετριανίδης (12), Η. Εμίρης (11) και πολύ καλοί οι Α. Ζαχαρόπουλος (5), Π. Θέος (2).

Οι παίκτες μας: Η. Εμίρης 11, Π. Πετριανίδης 12, Δ. Γιαννάκης 1, Π. Απέργης 17, Α. Μωραϊτης 2, Ν. Παπαδέας 14, Π. Θέος 2, Α. Ζαχαρόπουλος 5, Δ. Κορώνης 4, Σ. Δημητριάδης, Δ. Σταθιάς, Δ. Κόλλιας. Προπονητής ο Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο.

Χρόνια πολλά στον - απόντα, λόγω τραυματισμού, από τον αγώνα, αλλά παρόντα μαζί με τον Ν. Γραμματόπουλο, στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα, -Μάικ Σβορώνο!

Την επόμενη αγωνιστική (20-2-2012, ώρα 21.45) η ομάδα μας αντιμετωπίζει (7 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου) εντός έδρας την ομάδα του Αρη Πετρούπολης, στην οποία χρωστάμε ένα καλό σκορ για την (στο καλάθι) ήττα μας του α' γύρου. Σας περιμένουμε όλους κοντά μας να υποστηρίξουμε την ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου στον μαραθώνιο αυτό της κατηγορίας - που μπορεί να οδηγήσει σε άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.