Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-Ο Γυμναστικός επελαύνει

ΝΕΑ ΝΙΚΗ - ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ - ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 71-67!



Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση, στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, από την ομάδα μπάσκετ ανδρών του Γ.Σ. Χαλανδρίου που οδήγησε σε νίκη στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ (30-1-2012) με 71-67!.

Η ομάδα μπήκε εντυπωσιακά στον αγώνα και με έναν εξαιρετικό Π. Απέργη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο για όλο το πρώτο ημίχρονο (α δεκάλεπτο 24-11, ημίχρονο 40-27!). Ο Απόλλωνας μπήκε με πολύ πάθος στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 5 πόντους, εκμεταλλευόμενος και τα 4 φάουλ που χρεώθηκε ο Π. Απέργης. Ομως οι παίκτες μας κατάφεραν και με μεγαλύτερο πάθος έφεραν τη διαφορά του σκορ στους 16 πόντους (58-42). Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ρυθμός της ομάδας έπεσε και οι παίκτες του Απόλλωνα βρήκαν την ευκαιρία να πλησιάσουν μέχρι και τους 3 πόντους (61-64), αλλά οι παίκτες της ομάδας μας σοβαρεύτηκαν και κράτησαν τη νίκη.

Από την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας πρώτοι σκόρερ ήταν οι Π. Πετριανίδης με 18 πόντους (2 τρίποντα), Η. Εμίρης με 18 πόντους (1 τρίποντο), Π. Απέργης με 13 πόντους.

Οι παίκτες μας: Η. Εμίρης 18, Π.Πετριανίδης 18, Δ. Γιαννάκης, Π. Απέργης 13, Μ. Σβορώνος 7 (1 τρ.), Α. Μωραϊτης, Ν. Παπαδέας 6 (2 τρ.), Π. Θέος 3 (1τρ.), Α. Ζαχαρόπουλος 2, Δ. Κορώνης, Σ. Δημητριάδης, Δ. Σταθιάς. Προπονητής ο Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο.

Μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής η βαθμολογία έχει ως εξής: Παπάγου, Ζωγράφου, Κορωπί, Γαλάτσι 29, Σπόρτιγκ, ΓΣ Χαλανδρίου, Πεντέλη 28. Στον επόμενο αγώνα - εντός έδρας -στις 5 Φεβρουαρίου (21.45), η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου αντιμετωπίζει μια από τις πρωτοπόρες ομάδες της βαθμολογίας και ισχυρότερες της κατηγορίας, το Κορωπί, στο ντέρμπυ της αγωνιστικής. Σας καλούμε όλους να έλθετε στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει μια ακόμα μεγάλη νίκη στην πορεία της στο Πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.