Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Οι Κορασίδες του Βόλλει Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου μέσα στις 15 καλύτερες ομάδες τη Αττικής.

Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Νίκος Πανταζή δήλωσε:Δεν είναι μόνο οι κορασίδες,αλλά και οι παγκορασιδες , η πρώτη ομάδα Γυναικών που πάει για την Α2 ,το Μπάσκετ Ανδρών που αγωνίζεται στην Γ 'Εθνική,ο Στίβος που τρέχει σε όλη την Ελλάδα
Απάντηση σε όσους κομπλεξικούς πολεμάνε τους Συλλόγους.
Απάντηση στην πιο ανίκανη και στα Αθλητικά διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου.Άφησε τους Αθλητικούς χώρους  στην τύχη τους χωρίς άδεια λειτουργίας,χωρίς πυρόσβεση.
Ο Γυμναστικός  δίνει τα εντός έδρας παιγνίδια του στου Παπάγου!!!! και προπονείται σαν τσιγγάνος
Ευχαριστούμε τους γονείς που από το υστέρημα τους ενισχύουν τον Σύλλογο οικονομικά,όταν ο δήμος και σε αυτό είναι απών.
Θυμίζουμε σε όλους ότι εμείς διαχειριζόμαστε δικά μας λεφτά και όχι κρατικά και Δημοτικά.

Ολοκληρώθηκαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα κορασίδων (κάτω των 17) του Γ.Σ. Χαλανδρίου. Την Κυριακή 30 Μαρτίου, έδωσε τον τελευταίο επίσημο αγώνα για φέτος, επικρατώντας με 1-3 της ομάδας του Γ.Σ. Αστέρα Αγίου Δημητρίου κατακτώντας τη 15η θέση σε σύνολο 62 ομάδων, στην τοπική ένωσή της (Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.). Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία σε επίπεδο κορασίδων για την ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου, η οποία με την ίδια σύνθεση πέρσι είχε λάβει τη 47η θέση. Μετά την πρόκριση όπου στην α΄ φάση ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Α.Ο. Παλλήνης, μπήκε για πρώτη φορά στην “ελίτ” των 22 καλύτερων ομάδων όπου αντιμετώπισε μερικές απ' τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Πρόκειται για συλλόγους με παράδοση στο βόλεϊ και στο χώρο των υποδομών, όπου κάνουν μετεγγραφές και κυρίως έχουν προπονητικές ώρες στο γήπεδό τους προκειμένου να δουλεύουν όπως πρέπει.
Το τελείως αντίθετο με την περίπτωση του Γ.Σ. Χαλανδρίου όπου έχει να διαχειριστεί μόλις 3 προπονητικές μονάδες για τις υποδομές του και οι γονείς αναγκάζονται να βάζουν επιπλέον απ' την τσέπη τους για να βρεθούν επιπλέον χώροι προπόνησης αλλού. Παρόλα αυτά, οι οικογένειες των παιδιών φαίνεται ότι αναγνωρίζουν και στηρίζουν τη σωστή δουλειά που γίνεται απ' τους ανθρώπους του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, αποδεικνύοντας ότι το ποιοτικό μπορεί να επιβιώσει και εν μέσω κρίσης. Στόχος των ανθρώπων του τμήματος είναι να στηρίξουν τη συγκεκριμένη ομάδα να προχωρήσει, ενώ η αισιοδοξία για τις αγωνιστικές αναπτυξιακές ομάδες βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου είναι διάχυτη αφού στις μικρότερες ηλικίες, εν αντιθέσει με την τρέχουσα φουρνιά υπάρχει μεγάλος αριθμός παιδιών από όπου γίνεται η επιλογή των παιδιών.

Για την ιστορία, προπονήτρια της ομάδας κορασίδων για δεύτερη συνεχή αγωνιστική χρονιά είναι η κ. Λία Γκόγκου, ενώ έφορος της ομάδας είναι η κ. Ντίμη Ιωαννίδου. Η ομάδα κορασίδων αποτελείται απ' τις εξής αθλήτριες : Γεωργία Κρητικού, Αναστασία Τσινάρη, Κλεοπάτρα Αθανασίου, Ηλέκτρα Αγριόδημου, Γεωργία Γιακουμή, Αλκμήνη Χριστοφίδη, Φιλομήλα Αυδή, Εύα Νικητοπούλου, Αριάδνη Αγριόδημου, Βάσω Κόντου, Μαργαρίτα Αθανασοπούλου, Αλεξάνδρα Καραβοκύρη, Ναταλία Διαμαντέα, Αγγελική Σαχλίκη, Μαριεντίνα Καλατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.