Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Δ. Αχαρνών: Έκαναν το δημοτικό αθλητικό κέντρο… μπαρ

Μια καλή ιδέα για τους εχθρούς των συλλόγων που στέλνουν ραβασάκια με χρεώσεις όπως έκανε πρόσφατα ο δήμαρχος Κουράσης και οπως προγραμματίζουν νεοι υποψήφιοι να νοικιάζουν τους χώρους στους πολίτες. 
Ο δήμος κύριοι δεν είναι επιχείρηση,ούτε ιδιοκτησία σας για να νοικιάζετε τους κοινόχρηστους χώρους ,η να χαρατσώνετε τα αυτοκίνητα για παρακαρισμα στον δρόμο όταν εχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας


Μπαρ λειτουργεί στον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού κέντρου του Δήμου Αχαρνών στον Κόκκινο Μύλο, όπως καταγγέλλει e-αναγνώστης της aftodioikisi.gr. στη στήλη «τα παράπονά σας στο δήμαρχο».
Όπως αποτυπώνεται στο φωτογραφικό υλικό που απέστειλε έχει δημιουργηθεί η υποδομή από ιδιώτη – ιδιοκτήτη παρακείμενου μπαρ το οποίο χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο χώρο για να βγάλει «τραπεζάκια έξω». Δηλαδή, ανάμεσα στους νεαρούς μαθητές που πηγαίνουν στο αθλητικό κέντρο για να συμμετάσχουν σε κάποια αθλητική ομάδα και να γυμναστούν οι θαμώνες του μπαρ καπνίζουν, πίνουν ποτά κλπ. Το ερώτημα που θέτει ο αναγνώστης είναι, τι κάνει ο δήμος και ο δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος.

http://www.aftodioikisi.gr/, 31/3/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.