Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Στον Αθλητισμό επικρατουν οι καλύτεροι στην Πολιτική;;;;;;;;;;;;

Η Μπάγερν προσκύνησε την Βασίλισσα (vid)

Η Μπάγερν προσκύνησε την Βασίλισσα (vid)
Μία Ρεάλ βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών της διέλυσε την μέχρι χτες καλύτερη ομάδα στον κόσμο την Μπάγερν με 4-0 στο Μόναχο και πέρασε στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δίδαξε ποδόσφαιρο και έκανε την Μπάγερν να μοια΄ζει με μικρή ομάδα που δεν μπορούσε να αποφύγει τον διασυρμό και μάλιστα μέσα στο σπίτι της. Η Ρεάλ από την αρχή του αγώνα πήρε τα ηνία και έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό στο Μόναχο. Οι Μαδριλένοι ήταν αυτοί που έχαναν τις ευκαιρίες ενώ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 16' με τον Σέρχιο Ράμος. Ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 και ουσιαστικά εκεί τελείωσε τις όποιες ελπίδες των Γερμανών να γυρίσουν το ματς.

Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πέτυχε κι αυτός δύο γκολ στο 34' και στο 90' και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της Ρεάλ. Μάλιστα ο Ρονάλντο έφτασε ήδη τα 16 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα σε μία σεζόν στην ιστορία και έχει μπροστά του και τον τελικό. Αντίθετα θα χάσει το μεγάλο ραντεβού της Λισαβόνας ο Τσάμπι Αλόνσο που συμπλήρωσε κάρτες. Όσο για την Μπάγερν έπεσε θύμα κι αυτή της παράδοσης που λέει ότι η κάτοχος δεν το κατακτά την επόμενη χρονιά και σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να ξεπεράσει το σοκ.

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Λαμ, Αλάμπα, Κρόος, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Ριμπερί (72' Γκέτσε), Μίλερ (72' Πιζάρο), Μάντζουκιτς (46' Μαρτίνεθ).

Ρεάλ: Κασίγιας, Ράμος (75' Βαράν), Πέπε, Καρβαχάλ, Κοεντράο, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (84' Κασεμίρο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (80' Ίσκο).

Πολυμέσα


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΧΑΙΡΕ ΦΙΦΑ, ΧΑΙΡΕ ΟΥΕΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.