Τρίτη 15 Απριλίου 2014

H γνωστή δικηγόρος και επίλεκτο στέλεχος του Συνδυασμού του Νίκου Πανταζή Αμαλία Σαραντοπούλου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Χαλανδρίου Γιάννη Λαδόπουλου

Η Αμαλία Σαραντοπούλου, του Στυλιανού και της Αντωνίας, δικηγόρος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι.  Κατάγεται από το Χαλάνδρι, από την μητρική γραμμή, και συγκεκριμένα από το γένος Μπέλμπα. 
Τελείωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου («Λίτσειο»), ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο Βαρβάκειο Πειραματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και εισήχθη στην Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησε το έτος 2006.  Από το έτος 2008, ότε και έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο στο κέντρο του Χαλανδρίου. 

Κατήλθε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και το έτος 2010 με τον συνδυασμό του Νίκου Πανταζή «Χαλάνδρι – Αναγέννηση, Νίκος Πανταζής».  Είναι πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Τάε Κβον Ντο Χαλανδρίου, μέλος του Δ.Σ. του «Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου» και νομική σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι – Αναγέννηση, Νίκος Πανταζής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.