Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Βενιζέλος: Ο Παπανδρέου πρέπει να θέλει να πετύχει η κυβέρνηση - "Παράσιτο" η ΔΗΜΑΡ - Απάντηση της Αγίου Κων/νου

Αν υπάρχει έστω και ένας έλληνας που πρέπει να θέλει να επιτύχει αυτή η κυβέρνηση αυτός πρέπει να είναι ο κ Παπανδρέου, είπε απόψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε διακαναλική του συνέντευξη. Χαρακτήρισε ακόμα εντελώς παρασιτική την συμπεριφορά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ. Σκληρή απάντηση της Αγίου Κωνσταντίνου.

Αν υπάρχει έστω και ένας έλληνας που πρέπει να θέλει να επιτύχει αυτή η κυβέρνηση αυτός πρέπει να είναι ο κ Παπανδρέου, είπε απόψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε διακαναλική του συνέντευξη (KONTRA, ΕΧΤΡΑ CHANNEL και ACTION24).

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν τον διαγράφει είπε, «αυτά είναι παλιές πρακτικές τι θέλετε να κάνω αυτά που έκανε εκείνος που διέγραψε τον κ Σημίτη».

Αναφερόμενος στη βραδιά των εκλογών είπε ότι αυτοί που θα έχουν πρόβλημα είναι τα γκάλοπ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε ακόμα ότι δεν υπάρχει περίπτωση απορρόφησης του ΠΑΣΟΚ από την Ελιά.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι χρήσιμο ως κοινοβουλευτική ομάδα επειδή ελέγχει την κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ακόμα εντελώς παρασιτική την συμπεριφορά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι «επιχειρεί να κλέψει ιδέες και στελέχη από εδώ και από εκεί»,

Ακόμη σημείωσε με νόημα πως «πολιτικό ήθος σημαίνει έχω σταθερότητα, θάρρος, αναλαμβάνω ρόλο και κόστος και δεν είναι οι υποκρισίες, τα καλά λόγια οι γλυκές συμπεριφορές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.