Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Νέα αστέρια στο Τένις Χαλανδρίου


Βουρβούλια σε θέση μάχης
Έκλεψε την παράσταση ο Φίλιππος Πολύδροσου Χαλανδρίου στους αγώνες Τένις στο Ενωσιακό  Πρωτάθλημα στην Ραφήνα. Στα πέντε (5) γήπεδα Τένις που διαθέτει ο Δήμος Ραφήνας !!!!!!,Τα νέα αστέρια του Τένις της πόλης μας πήρανε το βάπτισμα του πυρός.
Χωρίς άγχος ,με αυτοπεποίθηση αγωνίσθηκαν διεκδικώντας τους πρώτους βαθμούς για τον Φίλιππο και το Χαλάνδρι.
Στα κορίτσια η Βουρβούλια Περσεφόνη αντιμετώπισε στην Κατηγορία των 12 ετών την Κωλέτση του Μαραθώνα με σιγουριά και καλή τεχνική
Ο Πούλιος Δημήτρης αντιμετώπισε τον Λυμπέρη της Πεύκης και έδωσε μια συναρπαστική μάχη.Τα game τελείωναν γεμάτα και οι ισοπαλίες στην πρώτη γραμμή.
Πούλιος μα τον αντίπαλο του

Ο Μποτσαράκος Ζαφείρης τα έβαλε με τον Δημητριάδη του Αττικού και έδειξε σημάδια μεγάλης εξέλιξης
Μποτσαράκος στην Ραφήνα

Ο μικρός μας Παπούτσος Δημήτρης έπεσε με τον Γκαγκόμοιρο της Φιλοθέης και εξέπληξε με την άνεση και την σιγουριά του
Παπούτσος εν δράσει

Ο Μιστριώτης Αίας με δυνάμεις πάλεψε με πιο έμπειρο αντίπαλο τον Δαμασιώτη της Φιλοθέης διεκδίκησε την νίκη πήρε game και έδειξε τις τεράστιες δυνατότητες του.
Μιστριώτης μαζί με τον αντίπαλο του

Ο Νίκος Πανταζής πρόεδρος του Φιλίππου δήλωσε:
Συγχαρητήρια στα παιδιά. Το Χαλάνδρι ακούσθηκε και στο Τένις από τον μοναδικό επίσημο σύλλογο της πόλης. Δυστυχώς η παράνομη παρουσία του άλλου Συλλόγου που με περίεργο τρόπο μπήκε στα γήπεδο από τον προηγούμενο πρόεδρο και συνεχίζει να παραμένει με την ανοχή της διεύθυνσης Αθλητισμού χωρίς να έχει ούτε ένα Αθλητικό δελτίο μας στερεί ώρες προπόνησης και κάνει την δουλεία μας δυσκολότερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.